Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Retreat – Känn dig trygg

Möt din inre trygghet

Känner du en oro inom dig?
Längtar du efter att finna tryggheten i dig själv?
Upplever du att du har många tankar och känslor som aldrig riktigt får ro?
Vill du lära dig att landa i din kropp?

Då är detta retreat något för dig!

Datum: 21-23 april 2023

Vi kommer under denna helg möta oss själva och vårt väsen.
Detta är ett retreat som innehåller både föreläsningar och många praktiska övningar.
Syftet under helgen är att du får återförena dig med din livskraft och återknyta dig till din inre trygghet i varandet.

Teman kommer vara om vårt “jag”, egot, kraften i nuet, och närvarandet, samt att ditt inre helande även läker allt omkring dig (utifrån lagen om resonans.)
De praktiska övningarna vill lära dig att hitta din inre självläkande kraft.
Du kommer att få lära dig landa i din kropp genom fridans och rörelse.
Både föreläsningarna och den praktiska delen går hand i hand.

Vi mediterar, andas och hummar för att landa i oss själva.
Med Magdalena och Therese kommer du att bli guidad och vägledd genom meditationer och rörelse. Ingången till din inre trygghet ligger i att vara i sin kropp. Vi människor kan väldigt mycket lättare behandla och hela vår inre oro genom kroppskännedom och förankring i kroppen.

Det som händer när intellektet och den mentala kraften tar överhand, är att den inte alltid är till vår fördel – utan till en nackdel. Vi skapar ett beroende till att tänka tankar, så att tankarna börja tänka oss. Det kan ha en följd  av att vi  blir oroliga, rädda, arga och hamna i mönster som skadar vårt varande.

Liksom trädet behöver sina rötter för att hålla sin stam och sin krona, behöver även du dina rötter för att stabilisera dig själv.
Det gör vi i detta retreat genom landa och grunda oss i oss själva. Där möter vi tryggheten i varandet.
Genom tryggheten kan din livskraft flöda fritt och läka det som behöver läkas inom dig.

Denna helg har skapats utifrån medmänsklig kärlek och intention om att upplysa dig om det du redan vet och visdomen du har inom dig – du är en del av allt.
Som en del av allt kan du frigöra dig från lidande, och därmed bidra till att världen helas.

Innehållet i denna retreat grundar sig på Eckhart Tolles böcker “En ny jord – Ditt inre syfte” och “Lev livet fullt ut”.

Hjärtligt välkommen till denna retreat, älskade medmänniska!

Retreatledare:

Om Therese Jag heter Therese Lundgren och är en go och glad 29-årig teaterproducent boende i Lund men med rötter i Småland. Vid 6 års ålder tog jag mina första dansklasser har sedan dess jobbat som både dansare, koreograf och ledare. Som komplement till dansen utbildade jag mig till massör och lite senare till yogalärare. Då jag alltid varit en person som har mycket på gång har jag alltid behövt tekniker som hjälper mig att komma tillbaka i nuet. Min kropp är mitt främsta verktyg och kloka ledare på vägen och jag har som mål att kunna hjälpa dig att hitta din kropps sätt att tala.

Om Magdalena Mitt namn är Magdalena Lepp, 32 år och uppvuxen i Häckeberga-skogen i Skåne.
Jag arbetar som kroppsterapeut inom medicinsk massageterapi, personlig träning, kranio sakral terapi samt leder kurser inom meditation som meditationslärare. Under mina år i Tyskland utbildade jag mig även inom komplementärmedicin och är certifierad naturläkare. Jag arbetar med ett helhetligt tänkande för att lindra patientens besvär och problem. Min passion är att hjälpa människor att återfinna sin kroppskännedom genom rörelse, andning, sund kost och inre lugn. Att återfinna sin kroppskännedom innebär att återfå sin kontakt med sig själv och sina självhelande krafter. Besök gärna min hemsida www.cirkelnsmitt.com. 

När:  Fredag 21 –  söndag 23 april 2023
Tider:  Fredag kl 16 – söndag kl 16
Plats: Ecotopia på Österlen

Investering inkl. veganska måltider (frukost, lunch, fika och middag) och delat ekoboende: 3550:- inkl 25% moms
Rabatt: 350:- för dig som är studerande, pensionär, arbetssökande eller sjukskriven
Betalningsmodus: Anmälningsavgift 1500 kr.  Resterande belopp faktureras i samband med detaljerad information några veckor innan retreaten börjar.

För mer info: Skriv till oss eller ring 0703 330 814. Har du frågor kring denna retreat ber vi dig kontakta Magdalena Lepp per e-post lepp.magdalena@gmail.com eller ring henne på mob 0736 719194

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 är din plats i kursen säkrad. När anmälningsavgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss. Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad kursinformation samt faktura på resterande belopp.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

* Obligatoriska fält

Avbokning & återbetalning Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av den totala kostnaden. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Vid avbokning innan 14 dagar betalar vi tillbaka din inbetalning minus en administrationsavgift (400 för fler dagar och 200 för en dag). Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Tvingas vi ställa in av någon anledning eller om du är sjuk och har läkarintyg betalar vi tillbaka hela din inbetalning

Vill du bli informerad om vad som händer på Ecotopia?

Då är du välkommen att prenumerera på Ecotopia Österlens nyhetsbrev.

Arkiv 2021
Arkiv 2020
Arkiv 2019
Tidigare utbildningar och evenemang…

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree