Loading Events
  • This event has passed.

Örtvandring

Vandring bland örter och vilda växter

Datum: 28 maj, 19 augusti eller 9 september 2023

Denna dag går vi ut och botaniserar bland örter och vilda växter. Vi vandrar på Österlen backlandskap både på hed och i skog. Du får du möjlighet att inhämta örtkunskap samtidigt som du är ute och vandrar. Vi lägger in pauser med sund rawfood mat smaksatt med vilda växter. En dag både för kropp och själ.

Örtkunskapen innefattar örter och vilda växters benämning, användningsområden och medicinhistoria. Catharina har lång erfarenhet från sin egen praktik och är inspirerad av Hildegard från Bingen, sin tids stora naturläkare, som levde som abbedissa på 1100-talet.

Mötet med naturen kryddade med praktiska exempel från Catharinas egen praktik får denna vandring att både bli lärorik och spännande!

Vandringsguide: Catharina Ehlo har byggt upp och leder två verksamheter. Under 20 års framgångsrikt arbete med bland annat örtmedicin på sin egen praktik Själens Stjärna bildade hon Stjärnörter där hon tog fram egna produkter som nu framställs till både till människor och djur (registrerade som fodertillskott hos Jordbruksverket).

När:  Sön 28 maj, lör 19 augusti eller lör 9 sept,  kl 10 – ca. 16  (beroende på väderlek)
Mötesplats: Ecotopia på Österlen

Investering (inkl 6% moms) inkl. vegansk lunch och fika:  650:-
Student- och pensionärsrabatt: 150:-

För mer info: Skriv till oss eller ring 0703 330 814

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka anmälan så får du en bekräftelse av oss.
2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.
Innan örtvandringen skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

* Obligatoriska fält

Avbokning & återbetalning Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av den totala kostnaden. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Vid avbokning innan 14 dagar betalar vi tillbaka din inbetalning minus en administrationsavgift (400 för fler dagar och 200 för en dag). Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Tvingas vi ställa in av någon anledning eller om du är sjuk och har läkarintyg betalar vi tillbaka hela din inbetalning.

I samverkan med Stjärnörter

Vill du bli informerad om vad som händer på Ecotopia?

Då är du välkommen att prenumerera på Ecotopia Österlens nyhetsbrev.

Arkiv 2021
Arkiv 2020
Arkiv 2019
Tidigare utbildningar och evenemang…

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree