Loading Events
  • This event has passed.

Slow Down Retreat

Kärleksfull återhämtning med hjärtat i centrum


Datum:
26-27 juni 2023

På denna unika retreat får du känna kraften i ditt hjärta och lära dig hur du kan sakta ner, stilla dina sinnen, lyssna på ditt inre jag och uppleva harmoni i kropp och själ.

Är detta något du längtar efter och drömmer om i vardagen? Att få stilla dina tankar, oro och stress och bara vara den du innerst inne är, då är Slow Down något för dig.

Den värld som jag vill dela med just dig är en värld där vi ser varandra, respekterar varandra och ger varandra mod och trygghet att vara dem vi innerst inne är. Där våra hjärtans naturliga förmåga och kraft får komma till uttryck. I kontakt med denna källa – vår skapande livskraft kan vi börja leva som hela människor. I kärleksfull harmoni med oss själva, med andra och med vår planet. Vi ska inte längre bara överleva, vi ska börja leva fullt ut.

Djup närvaro bortom egot

På retreatet får du möta din inre kraftkälla, ditt intelligenta hjärta, och vad du kan lära dig av att vara i stillhet bortom egot. Jag leder dig i djupgående meditationer med fokus på att du ska hitta din egen kraft och att du ska kunna gå dit igen och igen även när du är hemma. Vi hittar balans i energin med hjälp av Qigong och så ska vi vandra i naturen, samtala med varandra men också prata med träden.

Vi möts för att återföra flöde i kropp och själ. För att grunda oss i naturen och för att hitta vårt inre kraftverk.

Dagarna kommer att ge dig
Konkreta verktyg för vardagen
Djupgående helande meditationer
Minskad stressnivå
Ökad klarsynthet om vem du är och vad du vill släppa taget om
Minskad oro
Ökat välmående och självkänsla
Stärkt inre och yttre ledarskap
Ny energi

Det här säger några klienter och deltagare i min kurs HeartFlow Guide

”Charlotte har djup kunskap och erfarenhet av hjärtats väg. Hon lever som hon lär och spelar en viktig roll i att skapa medvetenhet och självinsikt världen över. Hennes värme och glädje känns i hela kroppen, inte minst i hjärtat.”

 ”Med erfarenhet, kompetens och kunskap ledde Charlotte Hagö oss igenom processer och enkla men kraftfulla övningar som gav mig både verktyg, ett lugn och en styrka som jag nu använder dagligen. Jag är bättre rustad för ett autentiskt och hållbart ledarskap och känner att detta var den bästa investeringen jag kunde göra i mitt liv.”

 ”Att bli coachad av Charlotte är helt fantastiskt! För mig var det som en mental massage där Charlotte guidade mig genom mina känslor och på kort tid ersattes de tyngre känslorna av positiva. Jag blev bokstavligt talat helt varm i kroppen. Jag har verkligen fått uppleva hjärtats kraft och går definitivt vidare med en ny dimension i mig.”

Dagarna innehåller

Inspirerande föreläsning om Konsten att leda med hjärtat
Hjärtats Meditation
Guidade visualiseringsmeditationer
Frigörande av stagnerad energi, övning/verktyg
Energibalanserande Qigong
Avslappningsövningar
Delning och coachning i grupp
Vandring och samtal i Österlens vackra natur
Egentid och samvaro

Om Charlotte

Charlotte Hagö är utbildad coach, mentor och senior konsult med lång erfarenhet som journalist, kommunikationschef, HR-chef och presschef inom näringsliv, kommun och landsting. Hennes passion har alltid varit människans växande och en holistisk syn på ledarskap och människor.

För tre år hoppade hon av ekorrhjulet och startade bolaget Shining Heart. Idag är hon starkt driven av en inre kraft som sträcker sig högt och djupt och bottnar i hjärtat och själens visdom. Den vill hon förmedla och dela med sig av till alla som letar efter den sanna harmonin och glädjen.

Charlotte har coachat, utbildat och föreläst om Konsten att leda med hjärtat i tre år och responsen är överväldigande positiv.

”Ta chansen att komma med på detta unika retreat och lär dig hitta din inre balans och styrka när allt blåser runtomkring dig.”

Organisation

Det är bra om du medvetet vill möta din inre intelligens och ditt hjärtas kraft, men du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Övningarna följer du med i så långt du vill och önskar. Vi kommer även att vara ute så ha med kläder efter väder. Det är också bra om du tänker bekväma kläder eftersom vi både kommer ligga ner och sitta upp på stolar.

Karin, som grundat och driver Ecotopia, lagar all energigivande och inspirerande vegansk mat. Vi äter tillsammans i caféet, som ligger intill framtidsverkstaden där vi håller till båda dagarna.

Jag rekommenderar varmt att du stänger av din telefon under dagarna så att du verkligen kan slappna av och må bra, utan stress av världen utanför.

Varmt välkommen!


Arrangör
: Shining Heart AB

Start: Vi samlas på Ecotopia måndagen den 26 juni kl. 10.00. Om möjligt, kom gärna lite innan eftersom vi börjar med en vegansk munsbit och te.

Avslut: Tisdag den 27 juni kl. 16.00

Mat: Helpension med vegansk mat, gluten och sockerfri.

Måndag: Välkomst-te och något gott, lunch, eftermiddagsfika, middag.

Tisdag: Frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika

Vv anmäl eventuella allergier/intoleranser till mig

Investering inkl moms per person: 3900:- Delat boende i ekostugor, veganska måltider, retreatets innehåll. Enkelrum är möjligt till en extra kostnad.

Anmälningsavgift 1900 kr betalas till 5434-5848 alt Swish 123 36 08 098.

Märk betalningen Slow Down samt ditt namn. Efter betalning är din bokning bekräftad och bindande. Resterande belopp faktureras fyra veckor före start.

Har du företag kan du dra av arrangemanget som en självledarskapskurs.


Bokning och frågor: kontakta Charlotte Hagö

Mejl charlotte@shiningheart.se,  

Tel 0738-161916.

Facebook: https://www.facebook.com/HeartFlowCharlotte,

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/charlottehago/

Avbokning och återbetalning
Vid avbokning 14-8 dagar före start debiteras 50% av den totala kostnaden. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före start debiteras 100% av den totala kostnaden. Du kan sända en ersättare efter samråd med mig. Tvingas vi ställa in av någon anledning eller om du är sjuk och har läkarintyg betalas hela din inbetalning tillbaka. Vid sjukdom med läkarintyg betalas din inbetalning tillbaka minus en administrationsavgift på 750:-

 

 

Vill du bli informerad om vad som händer på Ecotopia?

Då är du välkommen att prenumerera på Ecotopia Österlens nyhetsbrev.

Arkiv 2021
Arkiv 2020
Arkiv 2019
Tidigare utbildningar och evenemang…

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree