25 maj, 2023 in Blogg

Så mycket ätbart som finns överallt!

Post placeholder image

Hela gården är full med ätbart. När man tar ett steg så trampar man på dagens måltid, brukar jag säga. Vi kallar dem vilda ätbara växter. Andra kallar dem ogräs. Deras effekter får oss att må bra. Inte bara det utan vilka härliga smaker som uppstår när man tillagar dem.

Under Anitas kurs i april var deltagarna ute och skördade och därefter fyllde de hela bordet med mat. Efter att de hade sorterat växterna började de tillaga dem. Var och en efter sitt recept. När de sedan åt buffen var de alla hänförda över att det smakade så gott😊

Nu ökar mängde ätbart dag för dag. Ta vara på det och njut av naturens gåvor!

Våren inledes med Millas inspirationsdag. Sedan erbjöd Anita sin kurs och nu är det snart dags för Annes kurs med Ayurveda i fokus. Intresset är stort och dessa kurser blev snabbt fullbokade.

”Vilken underbar dag! Så mycket ätbart som finns överallt – känner mig rik och inspirerad. Jag kommer att möta växterna med helt nya ögon”, sa en deltagare.

Den 10 september är Johan tillbaka denna gång med kreativ matlagning som vill få dig att uppleva glädje i köket. Sedan kommer Anita tillbaka den 21 september. Välkommen!

Här hittar du deras kurser
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree