15 december, 2023 in Blogg

Kalendariet 2024 ute nu!

Ett varmt tack till er alla för det gångna året! Tack alla ni härliga människor som kom hit och öppnade upp för ny kunskap. Den nya tidens kunskap är det viktigaste i denna tid. Det är genom den som vi förändrar oss själva, vår omgivning, arbetsplatsen och samhället. Det vi förändrar i vårt inre förändrar sig i vårt yttre.

Ibland frågar jag mig hur många vi egentligen är som just nu bär på en genuin framtidstro? Min framtidstro är så djupt grundad att mitt förtroende bär mig och jag tackar för alla de positiva förändringar som nu sker på alla plan. Dit riktar jag min blick.

Skogen, vattnet, mångfalden, ängar, insekter, bin, odling, naturbygge, återbruk, hållbart, den sociala gemenskapen och inte minst kropp & själ har blivit tema för allt fler. Nu är vi många som värnar om miljön, människan och djuren. Och vi blir allt fler.

Boken Ecotopias försäljningssiffror ökar stadigt och boken har just givits ut i en nyöversättning på tyska där den heter Ökotopia. Även det är ett gott tecken.

Välkomna och besök kalendariet med alla spännande och inspirerande evenemang som kursledarteamet erbjuder! Ett kursledarteam bestående av 26 kursledare som brinner för vårt medskapande av en hållbar framtid!

Välkommen och besök kalendariet 2024

Inför annalkande Jul och Nyår delar vi vår framtidstro med er i tillönskan om förtroende, lättsamma stunder, inre rofylldhet och varm gemenskap!
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree