Hej, vi arbetar just nu med kalendariet för 2024 som kommer att publiceras under hösten/vintern.

Välkommen åter!

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtidsverkstad – Följ din väg och skapa framtid

21 oktober, 2022 kl. 16:00 - 23 oktober, 2022 kl. 15:00

Följ din väg och skapa framtid

Datum: 21-23 oktober 2022

Vill du hitta och gå din väg? Vill du skapa din framtid?  Vi är arkitekterna som formar våra egna liv och vår framtid. Genom varje tanke vi tänker, handling vi utför och varje val vi gör medskapar vi framtiden.

Livet handlar inte om att tillgodose andras förväntningar, anpassa sig och bli en kopia av någon annan eller göra karriär, bli rik på saker och vara i ekorrhjulet. Det handlar om att lära känna sig själv, hitta meningen i sitt liv och förverkliga sig själv. Detta samtidigt som vi är delaktiga i olika sociala sammanhang och gör samhällsnytta.

Du är unik och ditt liv, dina kompetenser och styrkor, din vision, dina känslor och upplevelser skiljer sig från andras.  

Det finns en väg som ingen går om du inte går den. Det finns en väg som uppstår om du går den.

Denna framtidsverkstad handlar om hur vi manifesterar och skapar framtid. Vi lever i en tid av genomgripande förändring. Det har blivit allt viktigare att vara i inre balans och gå sin egen väg tillsammans med likasinnade. Paradigmskiftet och omställningen som vi befinner oss i påverkar var och en och oss alla. Allt skall byggas nytt från grunden utifrån en ny värdegrund och ett nytt synsätt.

Denna helg ser vi vad vi bör lämna, vilka nya behov som uppstår utifrån en förändrad värdegrund och vilka drömmar vi bär på. Vi öppnar upp för ökad medvetenheten var för sig och gemensamt med hjälp av kravlösa verktyg i en lättsam atmosfär. Resan leder dig inåt till mötet med din intuitiva intelligens och inre rikedom. Men den leder dig också till förståelsen för vad som händer i denna förvandlingstid och vilken chans vi nu har fått.

En helg starkt kryddad med framtidstro!

Välkommen till framtidsverkstaden där vi samskapar framtid!

Om Karin, Magdalena och Johan:

Karin Malmgren guidar dig under resans gång. Karin är socionom i botten och har hela sitt yrkesliv arbetat som pilotprojektledare, konsult och organisationsutvecklare i sociala organisationer. Detta i fem länder i Mellaneuropa bland annat utifrån den utbildningsplattform hon grundade och under en längre tid drev med fokus på paradigmskifte. Sedan 2012 driver hon Ecotopia på Österlen, ett kunskapscenter för medskapande av en hållbar framtid. Som hemvändare till Skåne har Karins vision manifesterats på gården där hon bor. Denna vision, vars syfte är att göra samhällsnytta, är hennes personliga bidrag till dagens pågående paradigmskifte och samhällsförändring. 2021 gav Förlaget Siljans Måsar ut hennes bok Systemstopp – Omstart för en hållbar framtid.

Magdalena Lepp erbjuder övningar för kropp och själ i balans. Magdalena är kropps- och kraniosakral terapeut och meditationslärare.  Hon har även utbildat sig i Tyskland inom komplementärmedicin och är certifierad naturläkare. Att handleda människor i att återfinna sin kroppskännedom dvs. återfå sin kontakt med sig själv och sina självhelande krafter upplever Magdalena som en av sina viktigaste arbetsuppgifter. Detta genom rörelse, andning, sund kost och meditativt inre lugn. Besök gärna hennes hemsida www.cirkelnsmitt.com och arbetsplats i Malmö www.helahuma.se

Johan Alexandersson är köksmästaren som lagar den goda och sunda vegetariska och veganska maten på skörd från gården och kollektivet EKA i Vitaby som han driver. Johans egna ord ”Jag älskar att sätta frön i jorden och följa dem hela vägen till plantor med mogna frukter och rotfrukter. När jag andaktsfullt skördar, fylls jag av tacksamhet. Grönsakerna, örterna och de vilda växterna bestämmer hur de vill bli tillagade, utan tankar och funderingar skapas en hälsosam, smakrik och vacker måltid”  Vissa moment i köket sköter vi dock själva. Detta för att samverka och stärka vår gemenskap.

Datum: 21-23 oktober 2022
Tider:  Fredag kl 16 -ca. 20, lördag  10-20.30 (inkl middag och frivilligt kvällsprogram) och söndag 10-16
Plats:
Ecotopia på Österlen

Kurskostnader (inkl 25% moms) inkl. vegetariska/veganska/rawfood måltider och fika:
A. Utan boende 3150:-
B. Med boende i eget tält på Ecotopia 3200:-
C. Med boende med servicehus två nätter 3550:-
D. Med boende inkl kök, wc o dusch två nätter 3750:-

Rabatt 250:- för dig som är student/pensionär/arbetssökande/sjukskriven
Betalning: Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras innan kursen börjar samtidigt som du får mer detaljerad kursinformation.
För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330814

 

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.
2. Genom att betala in anmälningsavgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 är din plats säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.
Innan kursstart skickar vi ut mer detaljerad information samt faktura på resterande belopp.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 
* Obligatoriska fält  

Avbokning  & Återbetalning Ecotopia Österlens avbokningsregler: Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 21-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Om du har läkarintyg eller kursen ställs in betalar vi tillbaka hela din inbetalning.

Detaljer

Start:
21 oktober, 2022 kl. 16:00
Slutar:
23 oktober, 2022 kl. 15:00
Evenemang Kategori:

Vill du bli informerad om vad som händer på Ecotopia?

Då är du välkommen att prenumerera på Ecotopia Österlens nyhetsbrev.

Arkiv 2021
Arkiv 2020
Arkiv 2019
Tidigare utbildningar och evenemang…