Laddar Evenemang

Inspirationsdag – Ayurvedisk livsstil och läkekonst

Välkommen in i Ayurvedans värld!

Datum: 6 oktober 2024

Känner du att du har mått bättre, eller att du skulle vilja hitta en bättre balans i livet? Är det hög tid att satsa på ditt eget hälsokonto? Vill du lära dig de ayurvediska grundprinciperna? Är du nyfiken på vilken ayurvedatyp du är? Vill du känna in ayuervediska örter? Då ska du låta dig inspireras av något nytt – som funnits i flera tusen år!

Denna indiska läkekonst uppstod för cirka 4 500 år sedan och den handlar om Livskunskap. Läran om självläkning som bland annat innefattar kost, massage, örter, oljor, livsåskådning, motion och sömn.

Ayurveda är för alla människor. Du behöver inte vara sjuk eller ha en diagnos för att ta del av ayurvedans fördelar. Du kan börja investera ”ren energi” i förebyggande syfte på ditt hälsokonto. Detta är det viktigaste kontot du har i detta liv. En central del inom Ayurveda är uppfattningen att vi människor är olika. Man talar om att vi har olika konstitutioner (doshor) som styr över olika delar av kroppen och psyket. Ayurveda hjälper oss att lyssna på vår kropps signaler och ger oss verktygen för att behandla de obalanser som visar sig i form av stress, depression eller sömnsvårigheter. Denna introduktionsdag tar – i stora drag – upp grundprinciperna inom Ayurveda. Detta för att öka förståelsen för hur vi själva lever och hur vi tar hand om oss och våra liv. Genom att implementera förslag på små enkla förändringar kan vi uppnå storartade resultat i längden.

Dagens upplägg: * Grundprinciperna * Ayurvedisk lunch * Kost * Livsstil * Behandlingar Ingen förkunskap krävs. Denna dag är för vem som helst som är nyfiken och öppen för alternativ till bättre allmäntillstånd och hälsa.

Välkommen in i Ayurvedans värld!

Kursledare: Verona Arklidens önskan är att inspirera och hjälpa människor. Genom att våga och göra hållbara förändringar i vardagslivet kan du bli ditt bästa jag. Positiva förändringar som ger medvetenhet, hälsa, glädje, lust, insikt, inre utveckling och balans. Verona har länge ägnat mig åt meditation, healing, yoga, hälso- och livsstilsfrågor, naturprodukter, permakultur, goalmapping, indiska kroppsbehandlingar och inte minst ayurveda. Hon lever på en permakulturgård i Rydsgård och driver Slottsträdgårdens Kafé i Malmö. Verona har många järn i elden.

När: Söndag 6 oktober 2024, kl 10-16
Plats: Ecotopia på Österlen
Investering (inkl 25% moms) inkl ayurvedisk lunch: 900:-
För mer information: Kontakta oss här eller ring 0703 330814
I samverkan med Vero Veda           

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.
2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 är din plats i kursen säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss. Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad kursinformation.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

* Obligatoriska fält

Avbokning & återbetalning Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av den totala kostnaden. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Vid avbokning innan 14 dagar betalar vi tillbaka din inbetalning minus en administrationsavgift (400 för fler dagar och 200 för en dag). Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Tvingas vi ställa in av någon anledning eller om du är sjuk och har läkarintyg betalar vi tillbaka hela din inbetalning.

Vill du bli informerad om vad som händer på Ecotopia?

Då är du välkommen att prenumerera på Ecotopia Österlens nyhetsbrev.

Arkiv 2021
Arkiv 2020
Arkiv 2019
Tidigare utbildningar och evenemang…

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree