22 januari, 2024 in Blogg

David Appelgren – tre evenemang i april

I somras kom David på besök. Han har varit här många gånger. Men denna gång gällde det inte en workshop eller ett föredrag som han skulle hålla utan han bara droppade in och stannade några nätter. Det kändes så befriande att tala med honom eftersom vi båda är medvetna om den transformation som vi befinner oss i. Dessutom betraktar vi människor som andliga väsen.

Vårt synsätt, perspektiv och värdegrund går i resonans. Detta oavsett om vi talar om jordbruk och hampaodling, att låta sig ledas av hjärtat eller hur vi löser energifrågor och medskapar en hållbar framtid. När vi hade pratat och lyssnat dessa gemensamma stunder i somras föll dessa tre evenemang på plats. En föreläsning om fri energi, en endagskurs om att frisätta sitt hjärta och en workshop om mathantverk med hampa.

Tre helt olika teman kan tyckas men är det verkligen så? Alla tre handlar om transformation och nyskapande i en ny tid. Alla lika viktiga för medskapandet av en hållbar framtid.

För det är ju vi själva, var och av oss som skapar den optimala värld vi vill leva i. Och det finns oändligt många dörrar som står öppna i denna tid.

Aldrig någonsin har så mycket tagit sin början som nu!

Välkommen till Davids olika evenemang den 18, 20 och 21 april på Ecotopia!

Här kan du anmäla dig till endagskursen och workshopen:
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree