21 januari, 2021 in Blogg

Världen förändras från grunden

Post placeholder image

Systemstopp guidar dig i paradigmskiftets rådande kaos

Här kan du läsa bokens baksidestext. Boken som släpps den 1 mars med bokrelease på Ecotopia den 17 april. Signerade ex kan redan nu förbeställas på Förlagshuset Siljans Måsar.

Systemstopp – Omstart för en hållbar framtid vill vara en samhällskritisk väckarklocka som presenterar hållbara lösningar på de stora livsfrågorna. Livet på jorden befinner sig i en grundläggande och permanent förvandling, och för att möta detta kolossala utvecklingskliv behöver vi förstå vårt nuvarande samhällssystem, skapa en tydlig bild av hur vi vill att våra liv skall se ut och förändra vårt sätt att leva. 

Visionen är ett framtida samhälle där var och en förverkligar sin inre obegränsade potential ur ett helhetsperspektiv. När vi låter skaparglädjen bli vår följeslagare kommer vi inom några år att kunna se konturerna av ett helt nytt och hållbart samhälle som vi tillsammans har skapat. 

Svaren på livets stora frågor finns redan inom oss, vilka kommer att aktiveras när vi läser denna bok. Boken polariserar, stärker likasinnade och motiverar oss att följa hjärtats väg – samtidigt som den vill inspirera och uppmana till att medskapa en hållbar framtid. 

NU är vår stora chans.
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree