10 juni, 2020 in Blogg

Var dig själv trogen

Post placeholder image

Det är så inspirerande att följa kända framtidsforskare främst biofysiker, neurobiologer, cellbiologer, psykologer, läkare och astrologer i denna tid. Jag syftar till nytänkare som Dieter Broers, Robert Betz, Christoph Niederwieser, Silke Schäfer och Bruce Lipton. Det bara sprudlar om dem och de sprider nu sin tidigare dolda kunskap i alla olika kanaler. Detta sedan dörrarna öppnats i dagens paradigmskifte. Nu är de eftertraktade och börjar bli förstådda. Allt har sin tid!

Tänk så fantastiskt det är att man koppla upp sig på Internet och lyssnar på det ena föredraget efter det andra. Jag är så tacksam även över att jag talar tyska för Centaleuropa pulserar.  

Igår lyssnade jag på Robert Betz föredrag ”Var själv den förändring du önskar se”. Han talar om att vi först nu i historien är kraftfulla skapare av våra liv. Tiden då vi gick i gamla skor och kände oss små och obetydliga är förbi. Nu skall vi lyssna på våra hjärtan och forma våra liv utifrån vår inre potential. Vi är själva vår lyckas (eller olyckas) smed. Nu kan vi omvandla vanmakt till egenmakt. Vi bär ansvaret för vårt eget liv och måste därför ta oss an alla prövningar vi får. Dessa ”gåvor” får vi i syfta att vakna upp och höja vår medvetenhet. Livet uppdagar nu allt som inte överensstämmer med vårt inre. Så var dig själv trogen och låt andra tänka och tycka det som är rätt för dem! Det är slutligen var och en av oss som bär på sanningen och tillsammans skapar vi den nya världen. 

Därför är det nu dags för oss att städa upp inombords, transformera gamla negativa känslor, ta hand om oss själva, fatta nya beslut, förändra allt som inte passar längre och skapa nytt utifrån vår inre vision som alltid har funnits där men som nu skall manifesteras. 

Vi lärde oss att gå i gamla obekväma skor som både tryckte här och var. Vi fick skoskav och blev beroende av plåster men det vande vi oss vid. Nu är det dags att byta skor och ta på sig de allra skönaste och bekvämaste;) Med dem kan vi träda in i och begå den nya tiden:)

Allt gott och ta väl hand om dig! 
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree