Veganskt Ekocafé

Veganskt & Rawfood & Vilda växter 

Öppettider 2022

Söndagen den 12/6, 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7 och 7/8 kl 11-17
Guidad visning kl 14- ca. 16.30.
Här kan du läsa mer…

Söndagsbrunch med Barbara Wohlfahrt den 6 november kl 11-14.
Här kan du läsa mer..

På Ecotopia följer vi årstiderna. Först går vi en runda på gården för att se vilka vilda växter vi kan skörda. Sedan tittar vi i skafferiet och ser vad som finns tillgängligt. Råvarorna är ekologiska och lokalproducerade. Kolonialvarorna köper vi från Stiftelsen Biodynamiska Produkter och Kung Markatta. Fantasin har inga gränser. Matkreation är för oss ett nyckelord. Vår inspiration hämtar vi från internationella veganska kök i länder som Indien, Thailand, Mexiko, Japan, Marocko, Karibien, Italien och Österrike. Bakom utvecklingen av rawfoodköket står rawfoodkocken Kathrin Söderberg och ”ogräsköket” krögaren Anita Zieme på Börringekloster samt köksmästaren Johan Alexandersson. 

Kurser:

3/4 Workshop – Mathantverk med hampa med David Appelgren

4/5 Matlagning – Vilda ätbara växter med Anita Zieme

22/5  Workshop – Vilda ätbara växter med Johan och Milla

4/9  Workshop – Vilda ätbara växter med Johan och Milla

Välkomna!