25 mars, 2024 in Blogg

Tjugofyra Österlen-keramiker ställer ut i påsk!

På långfredagen kl 10 öppnar samlingsutställningen Österlen-keramiker. Ett unikt tillfälle att uppleva tjugofyra lokala keramiker på en och samma plats. En timme senare kl 11 är det dags för demosläpp med duon Ekaij. Paret Eva Wiederstein och Julius Holmström spelar och sjunger sina tonsatta livsdrömmar. Vi bjuder på gårdens ”vilda” snacks med fläderblomsdryck.

Samlingsutställningen innefattar tjugofyra Österlen-keramiker med information om varje keramiker och dennes verkstad. Du finner en karta som hjälper dig att hitta till deras verkstäder för att besöka dem under konstrundan eller därefter.

Fotografen Jacob Levallius ramar in denna utställning med sina fotografier. Fotoutställningen bär titeln ”Rörelse” där även Johan Alexandersson deltar.

På mötesplatsen presenteras keramik från keramikstaden Gmunden i Österrike som i år är Europeisk kulturstad. Keramikern Milla Friis erbjuder möjligheten att känna och prova på att forma lera. Här finns ekocaféet som serverar vegansk mat och rawfoodtårtor.

Samlingsutställningen har öppet fredag-måndag kl 10-17.

Varmt välkomna i påsk! Vi ser fram emot att möta er 🙂

Ecotopia ligger utmed väg 19 mellan Skåne-Tranås och Brösarp. På vår startsida hittar ni GPS-koordinatorn och info om kollektivtrafik.
I kalendariet kan ni läsa mer om samlingsutställningen:
www.ecotopia.se
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree