20 februari, 2023 in Blogg

Tinyhousekurs den 5 – 7 maj

Post placeholder image

Inför vårens tinyhousekurs har båda kursledarna flyttat.  Ja, har man ett tinyhouse går det på en dag. Man kopplar huset till en traktor och monterar vägtrafikmärken.  Tidigare bodde Ajuna vid Gyllebosjön. Nu bor han i Bornholm. Tidigare bodde Molle i Gärsnäs och nu bor han i Höör.

Detta är morgondagens sätt att bo och leva! Energisnålt, kreativt och flexibelt. Först planerar och bygger man det egna huset vilket båda har gjort. Sedan väljer man ut och inreder huset med de saker som känns funktionsriktiga och värdefulla. Därefter flyttar man in. Detta i ett klimatsmart boende med minimal förbrukning av energi och naturresurser samtidigt som man har allt man behöver för att leva ett gott liv! Och om man vill flytta är det dags att be en bonde att ställa upp med sin traktor…

Så kan du också leva! Ajuna och Molle stödjer dig med planeringen och ger dig all information du behöver. Dessutom får du besöka ett tinyhouse och uppleva det på riktigt. Kursen med sina workshops hålls fredag – söndag den 5–7 maj.

Varmt välkommen till Kom igång och bygg ditt tinyhouse på Ecotopia!

Här hittar du mer information och kan anmäla dig!
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree