11 augusti, 2023 in Blogg

Robert Powell på Ecotopia!

Post placeholder image

Under fem högsommardagar i juli samlades ett trettiotal deltagare från flera länder här på Ecotopia. Detta för att genom föredrag och eurytmi (rörelsemeditationer) under vägledning av Robert Powell gemensamt vandra vägen till Moder Jord: Shambhala Path. Robert är författare, föredragshållare och eurytmist med unika kunskaper om stjärnevärlden då han bland annat har doktorerat i Zodiakens historia.

Dessa dagar delade han framförallt med sig av sina insikter och kunskaper om jordens mysterier; Livets Träd. Om hur viktigt det är att finna vägen till jordens centrum, Shambhala, och därifrån få möjlighet att ta emot nya krafter.

Himmel och jord hör ihop och däremellan står vi människor, med fötterna på marken och huvudet riktat mot stjärnevärlden. Våra hjärtan strålar ut i världen, in i det gemensamma med möjligheten att arbeta tillsammans för en god värld!

Efter kursen uttryckte deltagarna både tacksamhet och hopp inför framtiden och en önskan att arbeta vidare med detta tema.

Arrangörer och medskapare av seminariet var Maria och Per Linden Thell och redan i slutet av september finns möjlighet att vara med på deras eurytmi-retreat Se människan! – det jordiska och kosmiska i samklang där några av sommarseminariets övningar kommer att finnas med. För mer info och anmälan:

https://www.ecotopia.se/sv/evenemang/eurytmi-retreat-pa-ecotopia-2023/
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree