28 mars, 2021 in Blogg

Öppet i påsk 2-5 april kl 11-17

Post placeholder image

På långfredag öppnar konstutställningen ”Du är inte en droppe i havet. Du är hela havet i en droppe” på Ecotopia. En Konstutställning av Sylvia Poss från Lönhult vars motto är Det finns så mycket konst i naturen, konsten består bara i att förnimma det. 

Med sina tavlor och installationer uttrycker konstpedagogen Sylvia Poss naturens, strändernas och havets skönhet på Österlen. Under sina långa vandringar utmed havet samlar hon de intryck som hon sedan gestaltar i sina naturcollage och installationer. Färgerna hämtar hon från sand, trä och andra naturmaterial. Materialet är drivved och stenar i kombination med återbruk. 

Dessa kreativt gestaltade intryck väcker betraktarens fascination och bjuder in till nära och intensiva möte med naturen. Oändliga måste de intryck vara som inspirerar och leder henne i dessa gestaltande processer. Mycket tyder på att Österlen just utgör denna oändliga inspirationskälla för en konstnärinna som Sylvia Poss.

Gör ditt eget NATURSMYCKE

Har du en vacker eller lyckobringande sten som du vill bära kring halsen? Eller i örat? Sylvia hjälper dig att borra hålet. Du kan även välja bland hennes stenar. Kanske en fin present eller ett minne för livet.

Maxantal besökare samtidigt är 17 personer. Välkomna!
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree