Söndagsbrunch i mars

header_framtidscafe

Vegetarisk söndagsbrunch med föredrag och samtal

Möjligheter för vår framtid

 

Datum: 4 mars 2018

Söndagsbrunchen börjar med att vi avnjuter vegetariskt, veganskt och rawfood från gårdens söndagsbuffé. Så följer en kortare föreläsning till dagens tema av Ulrich Nitsch, professor i miljökommunikation vid SLU. Sen följer samtal vid borden och gemensamt.

Människan påverkar miljö och klimat på sätt som hotar vårt liv på planeten. Denna brunch handlar om vägar till en positiv framtid. Och vad jag själv kan bidra med.

Tema för söndagsbrunch om Möjligheter för vår framtid tar upp frågor som: Tillståndet i världen? Barriärer och möjligheter? Möjligheter för påverkan? Vad vill vi skall ske? Vad kan jag bidra med?

Välkomna till en söndagsbrunch med hopp om framtiden!

Inspiratör: Ulrich Nitsch har studerat lantbruksvetenskap vid SLU och vuxenpedagogik i USA. Som professor har han undervisat och forskat och om kommunikation och beslutsfattande. Han har ett djupt intresse för samhälls- och miljöfrågor och anser att dialog är förutsättning för all hållbar utveckling.

Typ av brunch: Buffé
När: Söndagen den 4 mars kl 11-14
Pris: 145 kr, barn under 10 äter gratis
Mer info: Skriv till oss eller ring 0703 330 814

Anmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka anmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.