19 januari, 2023 in Blogg

Paradigmskifte på gång…

PTGKMH 3D illustration of a compass with needle pointing the word change. Concept of paradigm shift

Det nya året är här med nytt hopp och nya chanser. Låt oss nyttja det😊

Nu befinner vi oss i ett paradigmskifte. Vilket kaos som uppstår och med vilken hastighet allt sker. Det gäller att vara närvarande och fokuserad annars tar omedvetenheten över med gamla tankar som får gamla känslor och erfarenheter att infinna sig igen.

Nu måste vi vara på vår vakt och i kontakt med vår kropp och andning annars upprepar vi ständigt vårt förflutna. Vi måste observera det som händer och styra upp våra tankar. Tankarna som genom vårt nervsystem utlöser känslor som i sin tur likt en magnet drar till sig erfarenheter utifrån lagen om resonans.

Cirka 60 000 omedvetna tankar besöker oss varje dag och svarar vi an på dessa upprepar vi enbart vårt förförflutna. Och vem vill det? Vill vi inte skapa framtid? Vill vi inte leva i fred med oss själva och vår omgivning? Då gäller det att vi i stället medvetet väljer nya positiva tankar som för med sig nya positiva känslor och erfarenheter.

Genom det vi tänker skapar vi vår realitet. Våra tankar blir verklighet. Är vi ständigt rädda för att någon skall lämna oss då händer det. Drömmer vi löpande med bilder, känslor, dofter etc. om en ny situation då kommer den till oss. Vi kan manifestera det vi önskar oss i våra liv. Och tackar vi, då påverkar vi processen på bästa sätt. Vi skapar vår egen realitet och vägen dit går genom att öppna upp för nya insikter, tänka nytt, meditera, formulera en avsikt och hålla fokus.

På den gamla (goda) tiden trodde vi att den yttre världen och omedvetenheten var kompassen som vi skulle följa och anpassa oss till. Nu är det den inre kompassen och intuitionen som gäller mot ökat själsförverkligande. Att släppa vårt ego är att våga släppa kontrollen och lita på vår magkänsla, vår intuition, vårt själv och vår inre sanning. Du är inte ditt ego. Egot, rösten i ditt huvud, börjar bli trött efter alla år av slitsamt arbete… så låt den få vila lite och välkomna själens inneboende livskraft som längtar efter att få medskapa ditt alldeles unika framtida liv i denna nya tid 🙂
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree