22 augusti, 2023 in Blogg

Ecotopia ligger rĂ€tt i tiden 😊

Post placeholder image

Vilken fantastisk sommar det har varit!  Inte för att vÀdret alltid har varit tilltalande. Kallt, blött och ruggigt har det ocksÄ varit sÄ potatisen ger rotfrukter utan att ha blommat i Är. MEN vilka fantastiska mÀnniskor som har deltagit i kurser, sommarlÀger, semestrat pÄ och besökt Ecotopia!

Vi har njutit av dessa fina möten och man mĂ€rker att ”hĂ„llbart” nu Ă€r tema. Nu ligger kunskapscentret (Ă€ntligen) rĂ€tt i tiden. I helgen hade vi fullbokade kurser i naturmedicin och lerhusbygge. Ja, det har varit arbetsrika och upplyftande mĂ„nader!

Dessutom börjar ett nytt frö att gro. MÄnga mÀnniskor börjar betrakta saker ur ett helhetsperspektiv och den evolution vi nu Àr delaktiga i genomsyrar bÄde ytliga och mer djupgÄende samtal och diskussioner.

Tack för att vi gemensamt medskapar vÄr hÄllbara framtid!

Även pĂ„ gĂ„rden har det hĂ€nt sĂ„ mycket. Allt frĂ„n kattungar till kycklingar och rik skörd. Vilket fĂ„gelliv hĂ€r Ă€r, alla insekter och bina som lever pĂ„ egen honung. Fantastiskt!

Nu lÀgger vi in en paus och hÀmtar inspiration för sedan Àr det dags för höstens alla evenemang och kalendariet 2024 som skall vara klart till Lucia.

VĂ€lkommen till Ecotopia denna höst och vinter eller först nĂ€sta vĂ„r och sommar för dĂ„ ligger Ecotopia fortfarande rĂ€tt i tiden 🙂
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree