Skräddarsydd B&B frukost

Tänk en sådan god idé 🙂
Här har man stått och förberett en frukostbuffé varje morgon. Detta angelägen om att alla gäster skall bli nöjda oavsett om de är veganer eller inte. Redan förra året kände jag att detta inte var lösningen men kom inte på något bättre. Då haltade frukosten innan jag hittade ett kundorienterat alternativ. I år presenterar jag Ecotopias mångfald av ekologiska råvaror och produkter och varje gäst väljer sin egen frukostkombination. Ofta är barnen veganer och föräldrarna föredrar mjölkprodukter. En gäst föredrar müslin torr och den andra torkad framför färsk frukt….

Spännande att som socionom få möta gäster och deras individuella behov. Möjligheten till medvetna och aktiva val skapar nöjda frukostgäster!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.