Workshop – Rawfoodköket

Asiatiskt sommarkök – Mat & dessert

 

Datum: 30 juni 2018

Vi lagar en riktig gourmetmiddag som vi sedan avnjuter tillsammans. Låt dig inspireras av hur vacker och himmelskt god middagen blir när man lagar den med naturliga råvaror, glädje och kärlek! Du får smarta tips med dig hem om hur man lyckas i rawfoodköket.

Här lär du dig grunderna och får uppleva hur man tillagar spännande rawfood utifrån kreativa och asiatiska recept. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen. Rawfood dessert är ett nytt sätt att uppleva ”sött” på. Läckert, sunt och samtidigt enkelt för lata sommardagar!

Kathrin Söderberg är en passionerad rawfoodkock som undervisar med hjärtat!

Kursledaren är diplomerad ”Raw Food Chef”. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattad rawfoodkock som anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

När: Lördag 30 juni 2018, kl 11-15
Plats: Ecotopia på Österlen
Kurskostnad inkl 25% moms och gemensam lunch: 690:-
För mer information: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

I samverkan med:

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.

Ekocafé
vegetariskt- veganskt-rawfood

Vårt ekocafé har öppet kl 11-17 följande söndagar med guidad visning kl 14

maj: sön 27/5 - Mors dag
juni: sön 10/6
juli: sön 1/7 8/7 15/7 22/7 och 29/7
aug: sön 5/8 och 12/8

Välkommen!

Studiebesök mars-november