Asiatiskt sommarkök – Mat & dessert

 

Datum: 30 juni 2018

Vi lagar en riktig gourmetmiddag som vi sedan avnjuter tillsammans. Låt dig inspireras av hur vacker och himmelskt god middagen blir när man lagar den med naturliga råvaror, glädje och kärlek! Du får smarta tips med dig hem om hur man lyckas i rawfoodköket.

Här lär du dig grunderna och får uppleva hur man tillagar spännande rawfood utifrån kreativa och asiatiska recept. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen. Rawfood dessert är ett nytt sätt att uppleva ”sött” på. Läckert, sunt och samtidigt enkelt för lata sommardagar!

Kathrin Söderberg är en passionerad rawfoodkock som undervisar med hjärtat!

Kursledaren är diplomerad ”Raw Food Chef”. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattad rawfoodkock som anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

När: Lördag 30 juni 2018, kl 11-15
Plats: Ecotopia på Österlen
Kurskostnad inkl 25% moms och gemensam lunch: 690:-
För mer information: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

I samverkan med:

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree