Womens Re:Treat

Möt dig själv på djupet i ditt feminina flöde

Välkommen med på en yogaretreat i systerlig gemenskap, mjukhet och kraft . Möt dig själv på djupet och i ditt feminina flöde med andra systrar omkring dig i en space av acceptans, trygghet och självkärlek. 

Under våra dagar tillsammans kommer vi njuta av yoga, meditation och pranayama. Vi kommer även dela andra element som ritualer, sharing, meditation till singing bowls och mantra, fri-rörelse som dans och utforskande av kroppen på olika närvarande sätt. Yogan vi delar kommer vara en mix av hatha yoga, vinyasa flow, mediyoga, yinyoga, moving meditation, tekniker från embodied flow.

I harmoni med den vackra miljön och platsen bjuder vi in till härliga yogaklasser. Vi kommer gå på djupet i närvaro, kropp och sinne men vill också bjuda in det lekfulla, skrattet och gemenskapen. Att shakti får lov att flöda i och genom oss som feminina varelser. 

Vi kommer att servera livgivande vegetarisk mat som till del har odlats på plats i Ecotopias självhushållande ekologiska odling. Platsen är helt och hållet till vårt eget förfogande så vi kan upptäcka och vila i de vackra omgivningarna i trygghet att det bara är vi som grupp som är närvarande här just dessa dagar.. 

Vår önskan är att du känner dig lugn att kunna varva ner och unna dig att “bara vara” i nuet. Från att du är på plats så behöver du inte tänka på världen utanför. Maten är serverad och programmet väl genomtänkt för att hålla en röd tråd genom dagarna tillsammans. Stäng gärna av mobiltelefonen.

Tillsammans med andra ökar vi vår kraft och får stöd och tillit, skratt, närvaro och möjligheter till djupare förståelse av varandra och oss själva.

Varmt välkommen med på denna inre och yttre resa med oss!

Våra dagar tillsammans

Anna Asplund & Jenny Viktorsson har bred erfarenhet av livet – på och utanför mattan – och delar juveler ur yogans vackra väg. Efter många års eget praktiserande och yoga undervisande delar vi nu med glädje tillsammans dessa erfarenheter med er. Vi är båda mödrar och mitt i livets intensitet. Vi välkomnar och omfamnar livet som det kommer och gläds åt dessa möjligheter att dela tillsammans med andra kvinnor vilket ger oss så otroligt mycket tillbaka.

Vi möts i dagliga yogaklasser både på morgonen och eftermiddagen, däremellan finns tid för gemenskap, ensamtid, promenader i den vackra omgivningen eller bara en stunds vila.

Vi kommer också ha andra aktiviteter inplanerade i schemat under dagarna som ritualer, sharing, meditationer, ljudbad osv.

Vi välkomnar alla på denna retreat oavsett om du är ny inom yogans värld eller om yogan varit del av ditt liv under längre tid. Vi har goda erfarenheter av att undervisa blandade grupper där såväl nybörjare som de som yogat i 20 år känner sig nöjda och sedda. Är du ny med yoga rekommenderar vi att du yogar lite mer innan resan, går på klasser och/eller med online-yoga till exempel via Yogobe (vid anmälan kan du få en kod för att yoga gratis i 30 dagar). Vi möter dig där du är i den form du är. Varmt välkomna att omfamna denna unika plats och yogans vackra värld med oss i delad systerskap!

Lärare:

Jenny Viktorsson Driver och äger yoga studion Yoga Kendra i centrala Malmö sedan 6 år tillbaka. Med stor passion för den kvinnliga kraften Shakti delar hon shakti flow klasser och workshops. Jenny undervisar även i Hatha, Vinyasa, slow flow, restorative  embodied yin, mediyoga och inslag av kundalini. Läs mer här

Anna Asplund undervisar flödande hathayoga, men även lugnare mediyoga och yinyoga. Hennes klasser är lekfullt fysiskt aktiva med inslag av teknik och utforskande av kroppen kopplat till närvaro och andning med inspiration från Anusarayoga och Embodied flow. Anna började yoga 22 år sedan och har diverse lärarutbildningar i bagaget. Anna studerar även vedanta och har en bakgrund som massör, sjuksköterska och doula. Systerskap och kvinnokraft är en självklar del av mitt liv och något jag önskar bjuda in på fler sätt i mitt liv, och jag ser så fram emot att dela dessa dagar tillsammans med alla er! Läs mer här

Praktisk Information
Arrangör: Yatra Yogaresor
Datum: 8-11 Oktober 2020
Plats: Ecotopia, Österlen
Pris: 5.950:- Super early bird – Betala halva resan innan 15 April 2020 och betala totalt 4900kr
Early bird – Betala halva resan innan 30:e juni 2020 och betala totalt 5300kr

>>Läs mer och boka här!<<