Temakväll om (o)hållbar sjukvård

Sanningen om vår sjukvård

med Michael Zazzio

Datum: 11 juni 2020


Michael Zazzio är chefredaktör för 2000-Talets Vetenskap, redaktör för tidningen Hälsofrihet, vetenskapligt råd i den spanska audiologiska akademin AENORTA och arbetar med bas i National Health Federation Sweden aktivt som opinionsbildare med avseende på bland annat vacciner och för medborgarnas hälsofrihet samt för en mindre riskabel hälso- och sjukvård.

Denna temakväll berättar Michael Zazzio om hur svensk hälso- och sjukvård fungerar, eller snarare om hur den inte fungerar utifrån gällande lagstiftning. Under sin föreläsning beskriver han mängder av systemfel och lagbrott som ständigt drabbar alla svenska medborgare, oavsett om de är sjuka eller fortfarande friska.

Föreläsningen avrundas med hälsotips och kunskap om hur man förebygger sjukdom, skador och motverkar ett alltför snabbt åldrande.

Välkomna!

Vill du veta mer? Två dagar senare lördagen den 13 juni håller Michael Zazzio en heldagskurs om patientsäkerhet med titeln Patienternas rättigheter utifrån lagar och mänskliga rättigheter. Här kan du läsa mer och anmäla dig …

Michael Zazzio har arbetat inom svensk sjukvård i över 40 år. Han är legitimerad sjuksköterska och sedan år 1999 forskare inom områdena hörsel- och balanssjukdomar samt infektionsmedicin. Han har inom audiologi utbildat läkare i och från många andra länder och har varit inbjuden talare vid många symposier, kongresser och konferenser. Sedan år 1998 driver han en privatmottagning för utredning och behandling av hörsel- och balanssjukdomar och är tillsammans med Anders Sultan ägare av Ion Silver AB som tillverkar kolloidalt silver.

När: Torsdagen den 11 juni 2020
Tid: kl. 18.30 – ca. 21.00
Inträde: 100:-
Ingen föranmälan krävs. Föranmälan gäller endast för grupper.
Ekofik: Öppet under pausen
Mer information: Skriv till oss eller ring 0703 330 814.

I samverkan med