Söndagsbrunch i april

header_framtidscafe

Vegetarisk söndagsbrunch med inspiration och samtal

Våga välja glädjen!

 

Datum: 22 april 2018

Denna söndag får du en ”energiboost” med insikt, skratt och enkla verktyg till mer glädje i livet. Brunchen inleds med att vi avnjuter vegetariskt, veganskt och rawfood från gårdens söndagsbuffé.

I grund och botten väljer vi själv vilka tankar som ska styr våra liv. De kritiska eller de glada. Livet kommer ständigt med utmaningar, stora som små. Hur vi väljer att tackla dem formar våra liv. Vill du möta källan till större livsglädje? Vill du lära dig att uppleva det söta när livet bjuder på surt? Då är denna brunch något för dig.

Denna söndag får du möjligheten att öka din livsglädje, möta din egen ”power” och förstå hur du själv kan styra och kontrollera glädjen istället för att låta omgivningen och omständigheterna göra det.

Det är ditt liv och ditt val – väljer du glädjen?

Varmt välkommen till en söndagsbrunch med värme, inspiration och glädje för ökad livskvalitet!

Inspiratör: Ditte Marie Kjär Lomholt är en van föredragshållare och kursledare. Utifrån sin egen livserfarenhet vet hon att det går att välja glädjen även när det verkar omöjligt. I grunden är Ditte Marie biokemist och näringsterapeut. Härifrån har hon fått verktygen som kan visa vägen till ökad livsglädje.

Typ av brunch: Buffé
När: Söndagen den 22 april kl 11-14
Pris: 145 kr, barn under 10 äter gratis
Mer info: Skriv till oss eller ring 0703 330 814

Anmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka anmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.