Matlagningskurs – Vild mat

Laga mat med naturens vilda växter 
”Ät ditt ogräs”

Fullbokad

Datum: 19 maj 2018

Denna workshop hålls av biologen Louise Lundberg som brinner för ekologi, ”grönt” och hållbart. Louise berättar om de vilda plantor som vi kan äta från naturen och om deras historia.

Du ges möjligheten att lära känna brännässlor, granskott, maskros, strutbräken, kirskål, målla, harsyra, ängssyra och andra ätliga vilda växter. Louise vill även inspirera dig till att använda naturens egna örter.

Vi går ut i naturen och botaniserar. Sedan är det dags att marinera, koka, mixa, pickla etc. Måltiden som vi gemensamt tillagar avnjuter vi tillsammans!

Du får alla recept med dig hem. Nya recept varje gång.

Upplev en spännande dag och få massor av inspiration!

Kursledare: Louise Lundberg driver företaget Grönare stad AB. Hon använder sig av sina kunskaper om hållbar stadsutveckling, öppna dagvattensystem, gröna tak, stadsodling, biologi, permakultur, botanik och ekologi när hon inspirerar, föreläser, guidar, workshoppar och arbetar för en hållbarare och grönare framtid.

Datum: Lördag den 19 maj 2018
Tid: Kl 10 – 16
Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. måltider: 680:-
För mer information: Skriv till oss eller ring 0703 330814

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.

Ekocafé
vegetariskt- veganskt-rawfood

Vårt ekocafé har öppet kl 11-17 följande söndagar med guidad visning kl 14

maj: sön 27/5 - Mors dag
juni: sön 10/6
juli: sön 1/7 8/7 15/7 22/7 och 29/7
aug: sön 5/8 och 12/8

Välkommen!

Studiebesök mars-november