Kurs – Patientsäkerhet i sjukvården

 

Patienternas rättigheter utifrån lagar och mänskliga rättigheter

med Michael Zazzio

Datum: 13 juni 2020


Michael Zazzio är chefredaktör för 2000-Talets Vetenskap, redaktör för tidningen Hälsofrihet, vetenskapligt råd i den spanska audiologiska akademin AENORTA och arbetar med bas i National Health Federation Sweden aktivt som opinionsbildare med avseende på bland annat vacciner och för medborgarnas hälsofrihet samt för en mindre riskabel hälso- och sjukvård.

Denna heldagskurs innehåller mängder av exempel från sjukvården och kunskap som varje medborgare behöver och borde ha men som få ens känner till att den finns.

Under dagen går Michael Zazzio igenom de svenska och internationella lagar samt internationella konventioner som styr patienters rättigheter, sjukvårdspersonalens skyldigheter och den offentligfinansierade sjukvårdens lagstadgade åtaganden gentemot såväl enskilda patienter som befolkningen. Som sanningssägare och opinionsbildare visar han även hur myndigheterna och Regeringen agerar i hälso- och sjukvårdsfrågor samt hur statens offentliga utredningar drivs på detta område.

Du får denna dag även möjlighet att ställa frågor om dina egna patienträttigheter.

Vill du veta mer? Missa då inte temakvällen med Michael Zazzio med titeln ”Sanningen om vår sjukvård”, torsdagen den 11 juni kl 18.30 Föreläsningen avslutas med hälsotips och kunskap om hur man förebygger sjukdom, skador och motverkar ett alltför snabbt åldrande. Här kan du läsa mer …

Michael Zazzio har arbetat inom svensk sjukvård i över 40 år. Han är legitimerad sjuksköterska och sedan år 1999 forskare inom områdena hörsel- och balanssjukdomar samt infektionsmedicin. Han har inom audiologi utbildat läkare i Sverige och från många andra länder och har varit inbjuden talare vid många symposier, kongresser och konferenser. Sedan år 1998 driver han en privatmottagning för utredning och behandling av hörsel- och balanssjukdomar och är tillsammans med Anders Sultan ägare av Ion Silver AB som tillverkar kolloidalt silver.

Datum: Lördagen den 13 juni 2020

Tid: Kl 10.00-17.30

Kurskostnader (inkl 25% moms) per person inkl. vegansk/rawfood lunch och fika: 1050:- Rabatt för studenter och pensionärer: 150 sek (1 person)

Mer information: Skriv till oss eller ring 0703 330814.

I samverkan med

 

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.
2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.
Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
* Obligatoriska fält  

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.