Hälsoretreat

En retreat med yoga och meditation, rawfood vegansk mat och rawfoodworkshop samt vandring på vackra Österlen Fullbokad

med rawfoodkocken Kathrin Söderberg

Datum: 6-10 juli 2020

Inled sommaren med Kathrin, Miguel och Catharina. De visar kraften i synergin med raw food, yoga och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Raw food, yoga och vandring samverkar på ett sätt som får dig att landa i dig själv.

Under denna retreat praktiserar vi yoga och upplever meditativa möten i naturen under vandringen. Vi upplever den helande kraften och kvaliteten i möten med oss själva och andra. Vi varvar Hata yoga, andningsövningar, helande meditationer med rawfood workshop och vandring. Du får njuta av Kathrin Söderbergs detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under workshopen.

Denna retreat ger dig kraften att tillsammans med oss flytta ditt fokus så att du efter retreaten kan gå tillbaks till din vardag med både mer energi och entusiasm.

Under vandringen på vackra Österlen får du möta naturen när Catharina Ehlo introducerar några av sina meditativa mindfullnes övningar. Då får du sjunka in i ditt eget inre lugn samtidigt som naturen bär dig.

Maten är helt socker- gluten- och mjölkfri och tillagas med ekologiska råvaror, mycket kärlek och glädje! Du kanske redan har deltagit i någon av Kathrins rawfoodkurser på Ecotopia? Eller varit med på Catharina örtvandring eller deltagit i någon av hennes örtmedicinkurser?

Så här säger några tidigare deltagare:

Kathrins mat är alldeles fantastiskt! Vilket omhändertagande, känner mig som en ny människa efter dessa dagar.
Njutningsfullt, vackert, sunt, inspirerande & ekologiskt rakt igenom. Underbart.
Fantastiskt, vill ha mer, postivt, roligt – lite för få dagar…
Känner mig otroligt pigg och glad efter denna hälsoretreat!
Vädefullt-Varmt-Livgivande-Vackert
Top Notch! Väldigt bra kombination av tre goda saker.
Tack kära Kathrin för denna energigivande mat! Bästa rawfood jag har ätit!
Hitta tillbaka! Soul-Self-Presence

Alla är välkomna med eller utan förkunskaper!

Kathrin Söderberg är diplomerad raw food chef (Creative Health Institute i Michigan, USA) med en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livsstil. Hon har delat med sig sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Med hennes bakgrund i aromaterapi och massage samt intresse för en hållbar livsstil har Kathrin förutom många workshops i raw food även hållit kurser i naturkosmetik och aromaterapi. Hon bor idag i Nerja, Spanien och är en uppskattat rawfood kock som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen. Kathrin har nyligen gett ut sin första bok Essentially Raw & Vegan.

Miguel Paredes är utbildad yogainstruktör och har praktiserat yoga i mer än 20 år. Sedan 1993 är han tränare i Sivananda yoga och har studerat Ashtanga och Lyengar. Utifrån sina möten med Master Zen Thich Naht Hanh har Miguel utvecklat en metod och ett tillvägagångssätt för att hantera svårigheter i livet. I sina klasser guider han var och en på ett sätt som hjälper eleverna att utveckla kroppsmedvetenhet och öka sin sinnesnärvaro. Hans dynamiska undervisning baserad på rörelsens harmoni och andning hjälper till att utveckla deltagarnas koncentration, styrka och flexibilitet.                          

catarina_litenCatharina Ehlo har lång erfarenhet av att leda örtvandringar men även av att leda yoga, meditation och mindfulness. Catharina har byggt upp och leder två verksamheter. Efter mer än 10 års framgångsrikt arbete med bland annat örtmedicin och näringslära på sin egen praktik Själens Stjärna bildade hon 2007 Stjärnörter där hon tagit fram egna örtprodukter som hon framställer både till människor och djur.

Datum: Måndag 6 – fredag 10 juli 2020

Tid: Ankomst måndag kl 16.00, hemresa fredag 15.00 (efter lunchen)
Plats: Ecotopia på Österlen
Språk: Svenska och engelska (yoga och meditation med Miguel Paredes)
Kostnad (inkl 25% moms): Early Bird-pris 4400:- t.o.m. den 1 juni 2020 Ord. Pris 4950:- Priset inkluderar alla måltider rawfood/vegan, en workshop, yoga och vandring enligt schema samt övernattning i våra ekoboenden.
Betalningsmodus: Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras i samband med kursstart. Ställs retreatet in pga Covid-19 betalar vi tillbaks din inbetalning.
För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330814. Kathrin Söderberg essentiallyraw@outlook.com svarar gärna på dina frågor.

I samverkan med

 

 

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.
2. Genom att betala in anmälningsavgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss. Resterande belopp faktureras i samband med kursstart.
Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 
* Obligatoriska fält  

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Ställs kursen in pga Covid-19 betalar vi tillbaks dina inbetalningar.