Yogaklasser (10 ggr)

33_collage_yoga_2016

Yoga från hjärtat

med Karunamayi (Karolina Taflin)

Start: Tisdagen den 6 och 13 september kl 18.30-20.00

Dessa yogaklasser är för dig som är nybörjare, men du som har tidigare erfarenhet av yoga har möjlighet att delta och då gå in mer på djupet i övningarna.

Yogaklasserna som Karunamayi undervisar i består av mjuka övningar som syftar till att låta dig landa i din kropp och dig själv. Fokus är på andning, djupavslappning och att hitta ditt eget flöde. Betoningen på att känna in var du själv befinner dig, gör att dina fysiska förutsättningar inte behöver begränsa dig, snarare ger klasserna dig olika upplevelser beroende på ditt utgångsläge.

Yogan lärs ut på ett holistiskt och traditionellt sätt med fokus på att integrera yogan i vardagen. Olika metoder för att möta olika delar av ens personlighet i form av kropp, sinne, tanke och känsla, för att möta det som finns bortom. Ordet yoga betyder enhet och syftar på ett tillstånd där man är i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Därmed är yoga något som kan praktiseras hela dagen i allt man gör. Möjligheterna är oändliga!
IMG_0054_yoga_2016Yogalärare: Karolina Taflin, socionom och en klassisk yogalärare som har fått namnet Karunamayi. Efter många års sökande kom hon för 7 år sedan i kontakt med en Swami, som introducerade henne i den klassiska yogatradition som hon nu undervisar utifrån. Efter detta möte har hon spenderat större delen av tiden på ashram (avskild plats där man ägnar sig åt meditation), först på Nya Zeeland och sedan i Indien, samt yogalärarutbildning i Australien. Med sin bakgrund som socionom tilltalades hon av ett inkluderande förhållningssätt med betoning på att även leva yogan i handling genom att t.ex. stötta lokalbefolkningens behov av hus, mat och utbildning.

Plats: Ecotopia på Österlen
Pris 10 kvällar (inkl. 25% moms): 1250:-
Sista anmälningsdag: 12 september