Workshop – Rawfood Dessert (del 2)

Desserternas magi
Tårtor, kakor, glass – ingredienser och smaksättare

headermatlagningtva

Datum: Söndagen den 2 juli 2017

I denna workshop avnjuts tårta, tryffel småkakor och glass. Gemensam rawfoodlunch ingår.

Rawfood dessert är ett nytt sätt att uppleva ”sött” på. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen. Du behöver inte ägg, raffinerat socker, mjöl, bakpulver, jäst, mjölk eller grädde. Perfekt för personer med allergier. Raw desserter framställs av nötter och fröer, torkad och färsk frukt, bär, kokosolja etc.

Kathrin Söderberg, diplomerad raw food chef är passionerad för Raw Food och undervisar med hjärtat!

Kursledaren är diplomerad Raw Food Chef. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattat rawfood chef som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

När: Söndag 2 juli 2017, kl 11-15

Plats: Ecotopia på Österlen

Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. gemensam rawfoodlunch och desserter: 690:-

Rabatterad kurskostnad för denna del 2 och del 1 (1/7): 1180 (ordinarie pris 1380:-)

För mer information: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

I samverkan med: