Workshop – Julmat Eve’s Bistro

Vegetariskt julbord – en smakrikt och doftande ögonfröjd!

header_julmat_liten

Datum: Lördagen den 29 november 2014

I denna workshop lagar vi cirka åtta vegetariska rätter till julbordet. Detta främst på ekologiska råvaror, varav en del från egen odling.
Med denna workshop vill vi slå ett vingslag bort från det traditionella och till det sunda och näringsrika julbordet. Kött och söta kakor kan lätt ersättas av grönsaker och rawfoodkakor. Vi använder vår kreativitet, kryddor och smaklökar för att i ett glatt umgänge skapa de rätter som vi sedan avnjuter tillsammans.

Smaklig måltid!

Sedan får ni med er recepten hem så att ni kan förgylla ert och andras julfirande. 
Vi tillagar rätterna gemensamt var och en efter sina möjligheter – inga förkunskaper krävs.

eve_julmat_litenLedare: Eve Maltais, krögare och kock som driver den uppskattade Eve´s Bistro på Tomelilla golfkrog. Eve har rötter i de franska delarna av Canada och har lagat mat på såväl Cirkus Scott som Drakamöllans gårdshotell. Hon har också arbetat med de mångkulturella projektet ”Var ligger Pepparkakeland” tillsammans med musiken Jonas Jonasson och skrivit en kokbok. Hon assisteras av Karin Malmgren som tillagar den vegetariska maten på Ecotopia.
När: Lördagen den 29 november kl 14- ca. 17 (inkl. gemensam måltid)
Plats: Ecotopia på Österlen (utmed väg 19 mellan Skåne Tranås och Brösarp)
Pris (inkl. 25% moms) inkl. vegetariska måltid: 370 sek
Student- och pensionärsrabatt: 70 sek
Sista anmälningsdag: 19 november 2014