Vegetariskt Julbord

Sicilianskt julbord – en smakrikt och doftande medelhavsfröjd!

-med eller utan övernattning i ekostuga Fullbokad

 

Datum: Fredag 1 december 2017

Njut av och låt dig inspireras av vegetarisk, vegansk och raw julmat. En afton då Sicilien möter Österlen och firar jul tillsammans. Med detta julbord vill vi slå ett vingslag bort från det traditionella och till det sunda och näringsrika julbordet.

Vi dukar upp ett julbord med doftande och smakrik vegetarisk julmat. Råvarorna är ekologiska och delvis skördade på gården.

Köksmästare är kocken och glassmästaren Francecska Holmström:

Francesca liv har format sig till en lång resa i matens tecken. Det börjar under det stora köksbordet i ståtliga Palazzo Modò i en förort till Catania. Den unga Francesca ligger där och lyssnar till kvinnorna som lagar festmiddagar under ledning av Francescas farmor. Farfar, som är en betydelsefull man, äger stadens teater. Efter konserterna kommer de berömda sångarna till palatset för att äta. Lilla Francesca lär sig både recepten och sångerna. Farfar äger också stadens berömda glassbar, Costarelli. Därför utbildar hon sig till glassmästare

Till denna julmat erbjuder vi ekologisk cider från Frankrike, lättöl från Sverige och alkoholfritt vin från Tyskland, Spanien och Portugal. Ekologisk glögg och svenskt bubbel finns naturligtvis också med bland de alkoholfria dryckerna liksom gårdens äppelmust och flädersaft.

Har ni frågor eller planerar att komma i grupp ber vi er kontakta oss på mobil 0703 330 814 eller via vårt kontaktformulär.

Välkommen att boka!

Tid: Fredag 1 december kl 18.30
Pris utan boende: 369:- per person inkl moms
Pris med boende i ekostuga inkl frukost fredag-lördag: 689:- per person inkl moms
För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330 814