Veganskt julbord

Rawfood Julbord – Mandel & Målla gästar Ecotopia!
-med eller utan övernattning i ekoboende

Fre 7 dec Fullbokat
Lör 8 dec Fullbokat
Fre 14 dec Fullbokat
Lör 15 dec Fullbokat

Njut av och låt er inspireras av årets veganska rawfood julmat. En afton när Mandel & Målla gästar Ecotopia och firar jul tillsammans.

Mandel & Mållas julbord har genom åren fått idel lovord. I deras nyskapade julmat återfinner ni traditionella julsmaker i ett möte med andra kulturer. Ett julbord med både hälsosam och fantastiskt god och kreativ julmat!

Med detta julbord slår vi ett vingslag bort från det traditionella och till det sunda och näringsrika julbordet. Råvarorna är ekologiska och delvis skördade på gården.

Köksmästare är rawfoodkocken Henrik Petersson:

Jag är en kreatör och tycker att det är fantastiskt roligt att skapa nya rätter som inte gjorts tidigare. Maten skall både vara hälsosam och fantastiskt god. När jag hittar på en rätt känner jag ett lyckorus och vill dela med mig av den nya matkreationen till andra. Det gäller att utmana sig själv hela tiden

Henrik började redan 2001 att laga och experimentera med vegansk mat. Sedan 2009 har han specialiserat sig på rawfood.

Till denna julmat erbjuder vi ekologisk cider, lättöl och alkoholfritt vin. Ekologisk glögg och svenskt bubbel finns naturligtvis också med bland de alkoholfria dryckerna liksom gårdens äppelmust och flädersaft.

Välkommen att boka!

Tider: Fredag 7 och 14 december 2018 kl 18.30
Tider: Lördag 8 och 15 december 2018 kl 18.30

Pris julbord: 369:- per person inkl moms

Pris julbord med ekoboende inkl frukost fredag-lördag eller lördag-söndag: 689:- per person inkl moms.

Gruppbokning: Har ni frågor och planerar att komma i grupp ber vi er kontakta oss på mob 0703 330 814 eller via vårt kontaktformulär.

För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330 814