Trans Dans Ceremoni

Datum: Torsdagen den 2 augusti kl 19

Du är varmt välkommen att tillbringa en kväll i rörelse, begrundan, inre utforskande, dröm, bön och inre frigörelse. Fullbokad

Under tusentals år har människor använt trans dans för att förstå och forma sin verklighet. De gjorde det för att få kunskap, vinna klarhet, bli ledsagade och få kraft från andevärlden.

 Vi kommer att använda oss av tre moderna komponenter i denna Trans Dans Ceremoni: en bandana/ögonbindel, en andningsteknik kallad the breath of fire och en intention/avsikt.

 Ögonbindeln/bandanan, hjälper oss gå in i oss själva så vi kan få tillgång till alla våra sinnen. Vi börjar se med vårt hjärta istället för med våra ögon. Breath of fire kan föra oss till ett annat medvetandetillstånd, hjälpa oss att befinna oss i nuet, fylla oss med energi och hjälpa oss att släppa kontroll.

Intentionen/avsikten använder vi oss av för att vinna den klarhet och skapa den förändring som vi vill uppleva i våra liv.

 Trans Dansen erbjuder en underbar möjlighet att komma i kontakt med vårt hjärtas starka längtan, med våra drömmar och att utforska vårt inre. 

Dansen avslutas med en kort sharing, så att du har möjlighet att dela dina upplevelser.

 Wilbert Alix är min lärare och medskapare av denna ceremoni. För mer information se: www.trancedance.com.

Bra att ta med: Vattenflaska, anteckningsbok och filt.

Ocean Ananda Hillfon är en intuitiv dansare och författare. Hon är utbildad till frigörande dans ledare av Berit Hague, samt ledare av Trans Dans Ceremonier. Hon har varit verksam kursledare och performer i England och Sverige de senaste 10 åren. Ocean har publicerat en diktsamling samt en barnbok.

För mer info besök gärna: www.movingprayer.net

Datum: 2 augusti 2018
Tid: 19.00 till ca. 21.30

Plats: Ecotopia på Österlen
Kostnad (inkl 25% moms): 250 sek
För mer information: Skriv till oss eller ring 0703 33081