Temakväll – Rawfood & Hållbar hälsa

Bättre hälsa med rawfood

Datum: 29 juni 2017

Denna kväll föreläser rawfoodkocken Kathrin Söderberg om hur denna kost kan ge hållbar hälsa och livsenergi. Hon demonstrerar och ger smakprov på snabba och enkla rawfoodrätter som man kan göra själv därhemma.

Raw Food är en livsstil och rawfood-dessert ett nytt sätt att uppleva ”sött” på

Alla ingredienser är veganska. Man behöver inte ägg, raffinerat socker, mjöl, bakpulver, jäst, mjölk eller grädde för att göra en dessert. Perfekt för dig som söker supermaten som håller dig frisk. Här lär du dig grunderna och får uppleva hur man tillagar spännande rawfood.

Välkomna!

Inspiratören är diplomerad Raw Food Chef. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattat rawfood chef som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

När: Torsdagen den 29 juni kl. 18.30 – ca. 21
Föreläsning inkl smakprover: 100:- (ingen anmälan krävs)
Mer info: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

I samverkan med:

Ekocafé

vegetariskt- veganskt-rawfood

Ekocafé öppettider hittar du här

Guidad visning lördagar kl 14 (ingen föranmälan)
6/5, 20/5, 3/6, 17/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 26/8, 9/9, 23/9

Studiebesök februari-oktober