Temakväll – Hållbar Hälsa

rawfoodheader

Att Äta för optimal hälsa!

Om raw food, optimal näring och maten som vår medicin

Datum: Fredag den 2 maj

Tid: 18.30

Kvällens föreläsare Åke Wikström ger oss svaren på följande frågor: Hur har vår kost förändrats från människans uppkomst fram till idag? Har vi anpassat oss genetiskt till den kost vi äter idag? Varför är det så viktigt med mycket rå och ekologiskt producerad mat? Vad är biofotoner? Vad händer när vi kokar maten? Hur är vi beroende av våra tarmbakterier och hur lever alla plantor i symbios med mikrolivet i jorden? Hur kan vi äta oss till en optimal hälsa?

Föreläsare: Åke Wikström brinner för frågor kring hälsa, ekologisk odling och miljö. Åke är bl.a. gästföreläsare i Erica Palmcrantz certifieringskurser i Raw Food som livsstil. Först var han mycket aktiv inom förbundet för Organisk-Biologisk odling och har idag över 30 års erfarenhet av organisk- biologisk odling. Han var senare eldsjälen bakom ett meditationscenter och uppbyggnaden av Hällungen Kursgård (idag Solhälla). Nu driver han företaget Hållbar Hälsa, ett projekt inom ekologi, permakultur och hållbar utveckling med fokus på hälsa.

Inträde: 100:- (ingen anmälan). Fritt inträde inkl. fika för kursdeltagare.

Ekofik: Vi serverar vegetariska smårätter på beställning, tfn 0705-774 784

I samverkan med Hållbar Hälsa           www.hallbarhalsa.nu

Skärmavbild 2013-12-09 kl. 13.45.13