Temakväll – Ekologisk hårvård

header2_ekologisk_harvard

Ekologisk hårvård & Invigning i Lauras salong

Datum: 2 november 2016

En speciell kväll i Lauras salong – Invigningen av ett nytt erbjudande: Ekologisk hårvård med rena, naturliga råvaror och växtfärger.

Tre lokala tjejer – två frisörer och en leverantör håller i denna temakväll som inleds med en invigning. Alla tre brinner för ekologisk hårvård och vill se nöjda kunder samtidigt som de värnar om miljön och vill bidra till en hållbar utveckling.

Som frisörer är de angelägna om att skapa en harmonisk miljö – både för sina kunder och sig själva. En lugn och fridfull miljö utan kemikalier och stress. Frisöryrket är deras liv!

collage-harvard_fore_efter

Denna kväll får du uppleva hur naturliga hårfärger gör ”vardagligt” hår till en del av en ny, fräsch och livfull del av din personlighet. Medan våra två hårmodeller förvandlas, bjuder vi på cider med tilltugg. Förutom information om möjligheterna med ekologisk hårvård och färgning, får du möjlighet att handla produkter till rabatterat pris.

Välkomna!

2016_laura_fernandezLaura Fernandez, Tomelilla, utbildade sig till frisör i Uruguay. Hennes yrkeskunskaper har validerats i Sverige och efter sju år som anställd frisör öppnade hon 2007 sin egen frisörsalong – Lauras salong i Tomelilla. Laura sätter den nöjda kunden i fokus samtidigt som hon värnar om dess hälsa och en hållbar miljö.

2016_nina_ljunggrenNina Ljunggren, Rörum, öppnade Österlens första Ekosalong i augusti 2006. Nina arbetade som “vanlig” frisör i tio år, och sedan som ekofrisör och egen företagare i tio år. Som ekofrisör har hon länge arbetat med huvudmassage, energiklippning och växtfärgning och hunnit utveckla egna idéer och erfarenheter om hur man arbetar med detta på bästa sätt. Nu överlåter hon denna erfarenhetskunskap och sin produktvisdom till sin kollega Laura Fernandez.

2016_anita_wederbrandAnita Wederbrand, St. Olof, startade TT Naturals AB / hennabutiken.se 2012. Detta då hon inte enkelt kunde få tag i rena växtfärger i Sverige. Hon hittade en nisch i marknaden som väntade på att fyllas. Hennes intresse för naturliga produkter har funnits sedan tonåren, sedan drygt 15 år med fokus på hud- och hårvård. Grunden i företaget är att tillhandahålla rena, oblandade växtfärger.

När: Onsdagen den 2 november kl. 18.30 – ca. 21
OBS! Plats: Lauras Salong, Bangatan 10, 273 34 Tomelilla, mob 0701-48 43 74
Inträde: Gratis!
Anmälan: Vv anmäl dig till Laura via e-post laurafernandez31@yahoo.com eller sms:a till 0701-484374
Mer info: Mer info om Lauras salong hittar du här!