Temakväll – Ekologisk hårvård

header2_ekologisk_harvard

En temakväll om hårvård på Lauras salong i Tomelilla

Datum: 15 september 2016

Tre lokala tjejer – två frisörer och en produktsäljare håller i denna temakväll. Alla tre brinner för ekologisk hårvård och vill se nöjda kunder samtidigt som de värnar om miljön och vill bidra till en hållbar utveckling.

Som frisörer är de idag angelägna om att skapa en harmonisk miljö – både för sina kunder och sig själva. En lugn och fridfull miljö utan kemikalier och stress. Inte som tidigare då de arbetade traditionellt. Frisöryrket är deras liv!

20160711_163941panorama

Denna kväll är en av två kvällar då de berättar om hur de arbetar och vilka produkter de gärna väljer. Förutom information om ekologisk hårvård presenteras rena, oblandade växtfärger. Du får uppleva en demonstration av produkter på utvald kund samtidigt som det bjuds på fika.

Välkomna!

2016_laura_fernandezLaura Fernandez, Tomelilla, utbildade sig till frisör i Uruguay. Hennes yrkeskunskaper har validerats i Sverige och efter sju år som anställd frisör öppnade hon 2007 sin egen frisörsalong – Lauras salong i Tomelilla. Laura sätter den nöjda kunden i fokus samtidigt som hon värnar om dess hälsa och en hållbar miljö.

2016_nina_ljunggrenNina Ljunggren, Rörum, öppnade Österlens första Ekosalong i augusti 2006. Nina arbetade som “vanlig” frisör i tio år, och sedan som ekofrisör och egen företagare i tio år. Som ekofrisör har hon länge arbetat med huvudmassage, energiklippning och växtfärgning och hunnit utveckla egna idéer och erfarenheter om hur man arbetar med detta på bästa sätt. Nu överlåter hon denna erfarenhetskunskap och sin produktvisdom till sin kollega Laura Fernandez.

2016_anita_wederbrandAnita Wederbrand, St. Olof, startade TT Naturals AB / hennabutiken.se 2012. Detta då hon inte enkelt kunde få tag i rena växtfärger i Sverige. Hon hittade en nisch i marknaden som väntade på att fyllas. Hennes intresse för naturliga produkter har funnits sedan tonåren, sedan drygt 15 år med fokus på hud- och hårvård. Grunden i företaget är att tillhandahålla rena, oblandade växtfärger.

När: Torsdagen den 15 september kl. 18.30 – ca. 21
OBS! Plats: Lauras Salong, Bangatan 10, 273 34 Tomelilla, mob 0701-48 43 74
Mer info: Skriv till eller ring 0703 330814. Mer info om företaget Lauras salong hittar du här!