Söndagsbrunch i april

header_framtidscafe

Vegetarisk söndagsbrunch med inspiration för ökad livsglädje

Våga välja glädjen! Fullbokat

 

Datum: 22 april 2018

Denna söndag får du en ”energiboost” med insikt, skratt och enkla verktyg till mer glädje i livet. Brunchen inleds med att vi avnjuter vegetariskt, veganskt och rawfood från gårdens söndagsbuffé.

I grund och botten väljer vi själva vilka tankar som ska styra våra liv. De kritiska eller de glada. Livet kommer ständigt med utmaningar, stora som små. Hur vi väljer att tackla dem formar våra liv. Vill du möta källan till större livsglädje? Vill du lära dig att uppleva det ”söta” när livet bjuder på ”surt”? Då är denna brunch något för dig.

Denna söndag får du möjligheten att öka din livsglädje, möta din egen ”power” och förstå hur du själv kan styra och kontrollera glädjen istället för att låta omgivningen och omständigheterna göra det.

Det är ditt liv och ditt val – väljer du glädjen?

Varmt välkommen till en söndagsbrunch med värme, inspiration och glädje för ökad livskvalitet!

Inspiratör: Ditte Marie Kjär Lomholt är en van föredragshållare och kursledare. Utifrån sin egen livserfarenhet vet hon att det går att välja glädjen även när det verkar omöjligt. I grunden är Ditte Marie biokemist och näringsterapeut. Härifrån har hon fått verktygen som kan visa vägen till ökad livsglädje.

Typ av brunch: Buffé
När: Söndagen den 22 april kl 11-14
Pris: 145 kr, barn under 10 äter gratis
Mer info: Skriv till oss eller ring 0703 330 814