Matlagningskurs – Vild mat

Laga mat med naturens vilda växter 
”Ät ditt ogräs”

Fullbokad

Datum: 19 maj 2018

Denna workshop hålls av biologen Louise Lundberg som brinner för ekologi, ”grönt” och hållbart. Louise berättar om de vilda plantor som vi kan äta från naturen och om deras historia.

Du ges möjligheten att lära känna brännässlor, granskott, maskros, strutbräken, kirskål, målla, harsyra, ängssyra och andra ätliga vilda växter. Louise vill även inspirera dig till att använda naturens egna örter.

Vi går ut i naturen och botaniserar. Sedan är det dags att marinera, koka, mixa, pickla etc. Måltiden som vi gemensamt tillagar avnjuter vi tillsammans!

Du får alla recept med dig hem. Nya recept varje gång.

Upplev en spännande dag och få massor av inspiration!

Kursledare: Louise Lundberg driver företaget Grönare stad AB. Hon använder sig av sina kunskaper om hållbar stadsutveckling, öppna dagvattensystem, gröna tak, stadsodling, biologi, permakultur, botanik och ekologi när hon inspirerar, föreläser, guidar, workshoppar och arbetar för en hållbarare och grönare framtid.

Datum: Lördag den 19 maj 2018
Tid: Kl 10 – 16
Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. måltider: 680:-
För mer information: Skriv till oss eller ring 0703 330814