Kurs i naturmedicin

headerhomeopati

 

Homeopatiskt husapotek – egenvård med homeopati

Datum: 23 mars

Homeopati är en naturlig, säker och biverkningsfri behandlingsmetod som kan användas till husbehov vid enklare åkommor. Med ett homeopatiskt husapotek till hands kan du snabbt sätta in hjälp vid t.ex. förkylning, influensa, magsjuka eller skador av olika slag. Homeopatiska läkemedel stöttar på ett naturligt sätt kroppens egna läkekrafter, påskyndar läkeprocessen och förebygger komplikationer.

husapotekKursen är en fortsättning på introduktionsföredraget i homeopati som Margaretha höll på Ecotopia. Det är därför en fördel om du har lite förkunskaper om homeopati, men även du som inte har det är förstås välkommen. Vi kommer att gå igenom de viktigaste homeopatiska läkemedlen för att kunna behandla enklare sjukdomstillstånd för husbehov. Kurskompendium ingår och möjlighet att köpa homeopatiska läkemedel kommer också att finnas.

Margaretha Orvelius är utbildad tysk naturläkare och klassisk homeopat med 20 års erfarenhet av att hjälpa människor bli friska på naturlig väg. Mer information finns på Homeopaticentrums websida: www.homeopatimalmo.se

 

 

När: Söndag den 23 mars kl 13.30-17

Kurskompendium erhålles

Kursavgift inkl kurskompendium och fika: 370 sek

Rabatt för studenter o pensionärer: 70 sek

För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330 814