Matlagningskurs -Rawfood (del 1)

Smarta tips – hur man lyckas i rawfoodköket
Rawfood avsmakningsmeny

Datum: Lördagen den 1 juli 2017

Vi lagar riktig gourmetmat som vi sedan äter tillsammans. Så låt dig inspireras av hur vacker och himmelskt god middagen blir när man lagar den med naturliga råvaror, glädje och kärlek!

Raw Food är en livsstil. Här lär du dig grunderna och får se hur man tillagar spännande rawfood utifrån kreativa recept med frukt och grönsaker, nötter, fröer och kryddor. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen.

Kathrin Söderberg kommer även att introducera superfoods.

Kursledaren är diplomerad Raw Food Chef. Kathrin Söderberg bor i Nerja (Södra Spanien). Kathrin har många års erfarenhet av att laga rawfood och har drivit egen restaurang i Sverige. Hon är en uppskattat rawfood chef som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

När: Lördagen den 1 juli 2017, kl 12-16

Plats: Ecotopia på Österlen

Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. gemensam gourmet rawfood måltid: 690:-

Rabatterad kurskostnad för del 2 (2/7) och denna del 1: 1180 (ordinarie pris 1380:-)

Begränsat antal deltagare

För mer information: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

I samverkan med:

Ekocafé

vegetariskt- veganskt-rawfood

Ekocafé öppettider hittar du här

Guidad visning lördagar kl 14 (ingen föranmälan)
6/5, 20/5, 3/6, 17/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 26/8, 9/9, 23/9

Studiebesök februari-oktober