Kundaliniyoga & Gong retreat

Vägen till ditt hjärta

En helg tillägnat öppnandet av våra hjärtan genom yoga, meditation, mantra och helande vibrationer och ljud från gong, hang, trumma och didjeridoo.
Vi kommer arbeta med våra baschakran; ta oss ner i våra rötter, in i vårt kreativa flöde, upp till vårt kraftcentrum för att sen blomma ut i vårt hjärta. Möta det som vilar, gömmer sig och längtar i våra hjärtan.

Ljudresor kommer integreras och kombineras med kundaliniyoga, meditation, rörelse och avslappning. Genom meditation och mantrasång tar vi oss djupare ner och in i oss själva. Vi grundar oss, skapar flöde, släpper taget och öppnar upp för att leva livet från mod och kärlek. Vägen dit tar oss genom att möta rädslor, förlåta oss och känna självkärlek.
Under helgen kommer vi prata om chakran och deras egenskaper, hur vibrationer från gongen och mantran påverkar oss, samtala och dela våra insikter och upplevelser. Välkommen att njuta av en helg på väg hem till ditt egna hjärta!

Innehåll: Kundaliniyoga Gongyoga Mantra Meditation Ljudresor/healing Aquarian sadhana Hjärtceremoni Samtal kring gongen och dess vibrationer Samtal kring chakran och deras egenskaper Samtal och delning Boende i delat boende med vegeterisk kost
Yogalärarna: Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson är båda kundaliniyoga- och meditationslärare som själva har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg. Håkan har specialiserat sig på gongen och dess helande vibrationer. Han spelar även afrikansk trumma, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker. Håkan medverkar på flera festivaler och evenemang runt om i Sverige. Tinas passion är själsperspektivet i yogan. Den inre rösten som vi hör i meditationen, i rörelsen och känner i mantrasången. Hon tycker det är spännande hur yogan visar på våra inlärda beteenden, vår inre kommunikation och samarbete, samt kroppens förmåga att tala.

Kursledare: Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson

Praktisk information
Datum: 8-10 september
Tid: Ankomst fredag kl 16.00, hemresa söndag 16.00
Plats: Ecotopia på Österlen
Pris: 3 495 kr (Early bird 3 195 kr tom 170615)
(inklusive vegetarisk kost och boende i 2/4 bäddsrum)
*Datum enligt önskemål för slutna grupper

Läs mer och boka här!