Hälsoretreat

En retreat med yoga och meditation, rawfood vegansk mat och rawfoodworkshop samt vandringar på vackraste Österlen

med rawfoodkocken Kathrin Söderberg

Datum: 4-8 juli 2018 Fullbokad

 

Under denna retreat praktiserar vi yoga och skapar medvetna möten med naturen under våra vandringar. Vi upplever den helande kraften och kvaliteten i stillheten samt i möten med oss själva och andra. Vi varvar Hata yoga, andningsövningar, helande meditationer med rawfoodworkshop och vandringar. Du får njuta av Karhrin Söderbergs detox gourmetmat och lär dig några av rätterna under workshopen.

Denna retreat ger dig kraften att tillsammans med oss flytta ditt fokus så att du efter retreaten kan gå tillbaks till din vardag med både mer energi och entusiasm.

Maten är helt socker- gluten- och mjölkfri och tillagas med ekologiska råvaror, mycket kärlek och glädje! Du kanske redan har deltagit i någon av Kathrins rawfoodkurser på Ecotopia?

Så här säger några av tidigare deltagare:

Kathrins mat är alldeles fantastiskt! Vilket omhändertagande, känner mig som en ny människa efter denna vecka
Känner mig otroligt pigg och glad efter denna Rawfood veckan!
Tack kära Kathrin för denna energigivande maten! Bästa rawfood jag har ätit!

Alla är välkomna med eller utan förkunskaper!

Ledare: Kathrin Söderberg är diplomerad raw food chef (Creative Health Institute i Michigan, USA) med en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livsstil. Hon har delat med sig sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Med hennes bakgrund i aromaterapi och massage samt intresse för en hållbar livsstil har Kathrin förutom många workshops i raw food även hållit kurser i naturkosmetik och aromaterapi samt örtvandringar. Hon bor idag i Nerja, Spanien och är en uppskattat rawfood kock som ofta anlitas på hälsoretreats runt om i världen.

Ledare: Miguel Paredes är utbildad yogainstruktör och har praktiserat yoga i mer än 20 år. Sedan 1993 är han tränare i Sivananda yoga och har studerat Ashtanga och Lyengar. Utifrån sina möten med Master Zen Thich Naht Hanh har Miguel utvecklat en metod och ett tillvägagångssätt för att hantera svårigheter i livet. I sina klasser guider han var och en på ett sätt som hjälper eleverna att utveckla kroppsmedvetenhet och öka sin sinnesnärvaro. Hans dynamiska undervisning baserad på rörelsens harmoni och andning hjälper till att utveckla deltagarnas koncentration, styrka och flexibilitet.

Datum: 4-8 juli 2018

Tid: Ankomst onsdag kl 16.00, hemresa söndag 15.00 (efter lunchen)
Plats: Ecotopia på Österlen
Språk: Svenska och engelska (yoga och meditation med Miguel Paredes)
Kostnad (inkl 25% moms): Early Bird-pris 4400:- t.o.m. den 15 maj 2018. Ord. Pris 4950:- Priset inkluderar alla måltider rawfood/vegan, vandringar enligt schema, en workshop samt övernattning i ekostugor i delat 2/4 bäddsrum.
Betalningsmodus: Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp senast en vecka innan kursstart.
För mer information: skriv till oss eller ring 0703 330814. Kathrin Söderberg svarar gärna på frågor essentiallyraw@outlook.com