Matlagningskurs – Eve´s Julmat

Vegetariskt julbord – en smakrik och doftande ögonfröjd!

Datum: Lördagen den 26 november 2016

I denna workshop lagar vi olika härliga vegetariska rätter till julbordet. Detta främst på ekologiska råvaror, varav en del från egen odling. Med denna workshop vill vi slå ett vingslag bort från det traditionella och till det sunda och näringsrika julbordet. Kött och söta kakor kan lätt ersättas av grönsaker och rawfoodkakor. Vi använder vår kreativitet, kryddor och smaklökar för att i ett glatt umgänge skapa de rätter som vi sedan avnjuter tillsammans.

Sedan får ni med er recepten hem så att ni kan förgylla ert och andras julfirande. Vi tillagar rätterna gemensamt var och en efter sina möjligheter – inga förkunskaper krävs.

Smaklig måltid!

eve_julmat_litenKursledare: Eve Maltais, krögare och kock drev den uppskattade Eve´s Bistro på Tomelilla golfkrog. Nu arbetar hon på den priskrönta och välrenommerade restaurangen Talldungens Gårdshotell. Detta samtidigt som hon driver sitt Cateringföretag. Eve har rötter i de franska delarna av Canada och har lagat mat på såväl Cirkus Scott som Drakamöllans gårdshotell. Hon har också arbetat med de mångkulturella projektet ”Var ligger Pepparkakeland” tillsammans med musiken Jonas Jonasson och skrivit en kokbok.

När: Lördagen den 26 november kl 14- ca. 17 (inkl. gemensam måltid)

Plats: Ecotopia på Österlen (utmed väg 19 mellan Skåne Tranås och Brösarp)

Pris (inkl. 25% moms) inkl. vegetariskt julbord: 690:-

Sista anmälningsdag: 16 november 2016

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.