Kurs – Akvarellmålning

collage_akvarellkurs2016_1

Akvarellworkshop i skördetid

Datum: 8-10 augusti 2016

Välkommen till en färgrik workshop i akvarell: experiment och övningar med kulörer, kulörblandning, pigment, bindemedel och färgteori.

På morgnarna: genomgång och presentation av dagens övningar. En motivmässig inspiration finner vi i gårdens grönsaksskörd. Fram till lunch arbetar vi med uppgifterna och på eftermiddagen fortsätter vi efter en kort genomgång eller jobbar utifrån egna bilder. Vi avslutar med att gemensamt titta på dagens uppgifter. Lokal kommer att vara Ecotopias framtidsverkstad och utomhus.

Kursen vänder sig till dig som vill måla med akvarellfärger. Du undervisas både individuellt och i grupp.

En del material för att kunna genomföra morgonens övningar kommer att ingå, som gummi arabicum, pigment, papper mm. Skivor att montera underlag på tillhandahålls. Det erbjuds möjlighet att köpa papper och visst färgmaterial.

Väl mött!

collage_akvarellkurs2016_2

Kursledare: Maria Attström, har under tio år undervisat i akvarell, teckning och skulptur efter modell på Folkuniversitet i Lund, samt haft sommarkurser i akvarell. Utbildad inom konst och med egen firma som arbetar med traditionella och miljövänliga färger både konstnärligt och inom byggnadsmåleri.

Datum: Måndag – onsdag 8-10 augusti 2016

Tid: Mån 10-17, tis 9-17 och ons 9.00-15

Kurskostnader (inkl 25% moms) per person inkl. vegetariska måltider och fika:

A. Utan boende 1500:-
B. Med boende i eget tält på Ecotopia 1550:-
C. Med boende i ekostuga/dubbelrum med servicehus 1800:-
D. Med boende i ekostuga/gruppboende (max 4 pers) med eget kök, wc o dusch 1900:-

Begränsat antal deltagare

Förkunskaper: Viss erfarenhet av bildskapande, akvarell eller vattentekniker.

Plats: Ecotopia på Österlen

Sista anmälningsdag: 29 juli 2016

För mer information: Kontakta oss här eller ring 0417-23034. Vill du veta mer om kursen får du gärna ringa till Maria på 0769 – 46 33 60 eller maila till m.attstroem@gmail.com. Mer info om Maria Attströms företag hittar du på www.econyans.se.