Workshop – Matlagning

Gourmet Raw Food Middag

headermatlagningett

Datum: Lördagen den 11 juni 2016

Vi lagar riktig gourmetmat som vi sedan äter tillsammans. Så låt dig inspireras av hur vacker och himmelskt god middagen blir när man lagar den med naturliga råvaror, glädje och kärlek!

Raw Food är en livsstil. Här lär du dig grunderna och får se hur man tillagar spännande rawfood utifrån spännande recept med frukt och grönsaker, nötter, fröer och kryddor. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen.

Kathrin Söderberg som är diplomerad raw food chef kommer även att introducera superfoods.

IMG_2362_smallKursledare: Kathrin Söderberg är diplomerad raw food chef, utbildad på Creative Health Institute i Michigan, USA. Hon har en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livsstil. Kathrin har delat med sig av sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Sedan tog hon över Rawfoodfabriken’s kök på Kungsholmen med regelbundna workshops i raw food. Nu bor Kathrin i Södra Spanien och jobbar på heltid med rawfood & yoga retreats.

När: Lördagen den 11 juni 2016, kl 14-18

Plats: Ecotopia på Österlen

Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. gourmet rawfood middag: 690:-

Rabatterad kurskostnad för del 2 (12/6) och denna del 1: 1180 (ordinarie pris 1380:-)

Begränsat antal deltagare

Sista anmälningsdag: 31 maj 2016

För mer information: Kontakta oss här eller ring 0417-23034