Workshop – Dessert

Raw Food Dessert

headermatlagningtva

Datum: Söndagen den 12 juni 2016

I denna workshop avnjuts tårta, tryffel småkakor och glass. Gemensam rawfoodlunch ingår.

Rawfood dessert är ett nytt sätt att uppleva ”sött” på. Alla ingredienser är vegan och råa och inga upphettade över 42 grader. Detta för att tillvara alla näringsämnen. Du behöver inte ägg, raffinerat socker, mjöl, bakpulver, jäst, mjölk eller grädde. Perfekt för personer med allergier. Raw desserter framställs av nötter och fröer, torkad och färsk frukt, bär, kokosolja etc.

Kathrin Söderberg, diplomerad raw food chef är passionerad för Raw Food och undervisar med hjärtat!

IMG_2362_smallKursledare: Kathrin Söderberg är diplomerad raw food chef, utbildad på Creative Health Institute i Michigan, USA. Hon har en passion för raw och växtbaserad mat, yoga och holistisk livsstil. Kathrin har delat med sig av sin passion under flera år som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café. Sedan tog hon över Rawfoodfabriken’s kök på Kungsholmen med regelbundna workshops i raw food. Nu bor Kathrin i Södra Spanien och jobbar på heltid med rawfood & yoga retreats.

När: Söndag 12 juni 2016, kl 10-14

Plats: Ecotopia på Österlen

Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. gemensam rawfoodlunch och desserter : 690:-

Rabatterad kurskostnad för denna del 2 och del 1 (11/6): 1180 (ordinarie pris 1380:-)

Sista anmälningsdag: 31 maj 2016

För mer information: Kontakta oss här eller ring 0417-23034