Kvällskurser – Eve’s vegetariska läckerheter

header_evesbistro

Vegetarisk matlagning – hälsosamt och gott!

Datum: Måndagar den 7/3, 4/4 och 2/5 2016

I dessa matlagningskurser lagar vi vegetariska rätter. Detta främst på ekologiska råvaror, varav en del från egen odling. Med dessa workshops vill vi slå ett slag för den sunda och näringsrika maten. Du kanske funderar på att införa vegetariska dagar i veckan. Kött och söta kakor kan lätt ersättas av grönsaker och rawfoodkakor. Vi använder vår kreativitet, kryddor och smaklökar för att i ett glatt umgänge skapa de rätter som vi sedan avnjuter tillsammans.

Tre kvällar med olika teman: Rotfrukter, linser/bönor/ärtor och vilda växter. Men vi är också öppna för förslag. Sedan får ni med er recepten hem så att ni kan förgylla vardag och fest. Vi tillagar rätterna gemensamt var och en efter sina möjligheter – inga förkunskaper krävs.

eve_julmat_litenKursledare: Eve Maltais, krögare och kock som fram till i år drev den uppskattade Eve´s Bistro på Tomelilla golfkrog. Idag driver hon företaget Catering och matlagning. Eve har rötter i de franska delarna av Canada och har lagat mat på såväl Cirkus Scott som Drakamöllans gårdshotell. Hon har också arbetat med de mångkulturella projektet ”Var ligger Pepparkakeland” tillsammans med musiken Jonas Jonasson och skrivit en kokbok.

När: Måndagar den 7/3, 4/4 och 2/5 2016, kl 18:00 – ca. 21 (inkl. gemensamma måltider)

Plats: Ecotopia
 på Österlen

Pris (inkl. 25% moms) för tre kvällskurser inkl. gemensamma måltider: 980:-

Begränsat antal deltagare

Sista anmälningsdag: 29 februari 2016