Balans av naturen – Yoga och mindfulness retreat

Upplev naturens magiskt återhämtande kraft.

Datum: 29-31 oktober 2021

Välkommen till en återhämtande och balanserande yogaretreat i naturen. Det är höst på Österlen och bokskogarnas skiftande färger, den klara, höga luften och mossans fuktiga närvaro omsluter oss. Naturen saktar ner och förbereder sig inför vintervilan. Denna retreat är för dig som också längtar efter att sakta ner i takt med naturen. För dig som vill möta dig själv och din inre natur. 

Vi bjuder in till en avslappnande och energigivande helg där du får tid att vara med dig själv genom rörelse, stillhet och samvaro. Du får möjlighet att vara i nuet, utan måsten och prestation.

Vi guidar dig mjukt och inkännande i yoga, rörelse, mindfulness och naturbaserade meditationer, inomhus och utomhus. Vi äter näringsfull och kärleksfullt förberedd veganska måltider och sover nära naturen i ekostugor. 

Helgen innehåller: grundande och mjuk sama yoga, yin och restorative/nidra på kvällarna, morgonyoga, guidad naturpromenad och meditation, egen tid, en morgon i tystnad, stillhet och rörelse, avslappningsövningar och musik. Du behöver inte ha tidigare yogavana, utan vi möter varandra precis där vi är och anpassar yoga och övningar utifrån de behov som finns. 

Dina guider:

Petra Henderson; legitimerad språklärare, yogalärare, mindfulnessinstruktör och kroppsterapeut. Petras yogaresa började med egen praktik för över 25 år sedan och hon har med hjälp av yogan hittat ett inre lugn och en stabilitet som hjälper henne att behålla balansen i en ibland stressig vardag. Hon har ett djupt intresse för människans stora livsfrågor, språk och kulturer och en önskan om att skapa balans och harmoni för sig själv och andra. Hennes förmåga att se varje människa och skapa trygga relationer är något som uppskattas i de olika sammanhang hon verkar. Hon är varmt närvarande och autentisk och känner in vad som behövs i gruppen. 

Mark Henderson; certifierad Nature Connected Transformational Coach. Från en tidig ålder då han växte upp i Skottland har Mark känt naturens balanserande och energigivande krafter. Många år senare och då som entreprenör i företagande tog han igen kontakt med sitt inre syfte att regenerera människor och den planet vi bor på. Mark arbetar nu som ledarskapscoach, volontärarbetar i olika projekt som hjälper oss att vara i kontakt med jorden samt driver Spirit of Man tillsammans med sin vän Martin Tufvesson. Mark ser fram emot att dela med sig av sin kunskap och sina verktyg som fördjupar vår kontakt med naturen och som kan leda till en förbättrad känsla av balans och accelerera vår personliga resa mot mer inre harmoni.

Varmt välkommen!

Datum: 29-31 oktober 2021

Tid: ankomst fredag kl 16 hemresa söndag kl 15

Plats: Ecotopia, Österlen

Arrangör: Balanced by Nature AB

Kostnad: 3570kr /person

Early bird: 3170kr t o m 31 augusti

Rabatt för pensionärer och studenter: 10% på gällande pris.

Inklusive vegansk mat och delat boende i ekostugor.

Bokning och betalning:

Boka dig genom att maila petra@balancedbynature.se . Du får en bekräftelse och faktura på anmälningsavgiften på 1500kr som betalas till BG 743-0523 eller med swish 123 528 1068. Efter betalning är din bokning bekräftad och bindande. Resterande belopp faktureras en månad före start och eventuella rabatter dras då av. 

Avbokning & återbetalning:

Vid avbokning 14-8 dagar före start debiteras 50% av den totala kostnaden (ej rabatter). Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före start debiteras 100% av den totala kostnaden (ej rabatter). Du kan sända en ersättare efter samråd med oss. Tvingas vi ställa in pga Covid-19 eller om du har läkarintyg betalar vi tillbaka hela din inbetalning.

För frågor, information och mer kring anmälan, vänligen kontakta Petra (petra@balancedbynature.se) eller Mark (mark@balancedbynature.se