Laga mat med naturens vilda växter 
”Ät ditt ogräs”

Datum: Lördag den 13 maj 2017

Denna workshop hålls av biologen Louise Lundberg som brinner för ekologi, ”grönt” och hållbart.

Louise undervisar i alla de vilda plantor vi kan äta från naturen – om deras historia. Här får du möjligheten att lära känna brännässlor, granskott, maskros, strutbräken, kirskål, målla, harsyra, ängssyra och andra ätliga vilda växter.

Vi marinerar, koker, mixar, picklar etc. Måltiden som vi gemensamt tillagar avnjuter vi tillsammans!

Louise vill även inspirera dig till att använda naturens egna örter. Du lär dig även hur man använda dem och deras medicinalhistoria.

Du får recept och örter att torka med dig hem.

Upplev en spännande dag och få massor av inspiration!

Kursledare: Louise Lundberg driver företaget Grönare stad AB. Hon använder sig av sina kunskaper om hållbar stadsutveckling, öppna dagvattensystem, gröna tak, stadsodling, biologi, botanik och ekologi när hon inspirerar, föreläser, guidar, workshoppar och arbetar för en hållbarare och grönare framtid.

Datum: Lördag den 13 maj 2017
Tid: Kl 10 – 16
Kurskostnad (inkl 25% moms) inkl. måltider: 680:-
För mer information: Skriv till oss eller ring 0703 330814

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree