Workshop – Julmat Eve’s Bistro

header_julmat_liten

Vegetarisk femrätters Julmeny – en smakrik och doftande ögonfröjd!

Datum: Lördagen den 28 november 2015

I denna workshop lagar vi en gourmetjulmiddag – femrätters julmeny. Detta främst på ekologiska råvaror, varav en del från egen odling. Med denna workshop vill vi slå ett vingslag bort från den traditionella och till den sunda och näringsrika julmaten. Kött och söta kakor kan lätt ersättas av grönsaker och rawfoodkakor. Vi använder vår kreativitet, kryddor och smaklökar för att i ett glatt umgänge skapa den julmiddag som vi sedan avnjuter tillsammans.

Smaklig julmåltid!

Sedan får ni med er recepten hem så att ni kan förgylla ert och andras julfirande. Vi tillagar rätterna gemensamt var och en efter sina möjligheter – inga förkunskaper krävs.

DSC_3769_90x90
Ledare: Eve Maltais, krögare och kock som driver den uppskattade Eve´s Bistro på Tomelilla golfkrog. Eve har rötter i de franska delarna av Canada och har lagat mat på såväl Cirkus Scott som Drakamöllans gårdshotell. Hon har också arbetat med de mångkulturella projektet ”Var ligger Pepparkakeland” tillsammans med musiken Jonas Jonasson och skrivit en kokbok. Eve’s vegetariska matlagningskurser på Ecotopia är mycket uppskattade.

När: Lördagen den 28 november kl 14- ca. 17 (inkl. gemensam måltid)
Deltagare: Begränsat antal
Plats: Ecotopia
Pris (inkl. 25% moms) inkl. vegetariska måltid: 690:-
Student- och pensionärsrabatt: 100:-

Sista anmälningsdag: 18 november 2015
För mer information: Skriv till oss eller ring 0417-23034

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in kursavgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När betalningen inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.